1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

porblem imgburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez feleq144, Lipiec 18, 2011.

  1. feleq144

    feleq144 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Quantico
    witam mam problem z imgburn otoż wyskakuje mi taki błąd http://img89.imageshack.us/img89/8268/beztytuulp.jpg
    dzi zepsułem juz dwie plyty supratec kiedys nagrywalem na nich i bylo git. Tak samo kiedys ten blad pojawil mi sie przy verbatimce
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Spróbuj kupić Verbatima i na tym wypalić... Jak nie wina płyty to napęd możne już nie wydalać.
     
  4. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja miałem ciągłe problemy z imgburn, prawda jest taka, że ten program gdzieś jest skopany, ale nie u każdego tak się dzieje, ja miałem pecha i u mnie ten program szwankuje, nie muszę dodawać, że nie dojdziesz do tego co jest nie tak, ogólnie przerzuciłem się na clonedvd i problemów już nie mam.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na pewno wina płyt, ewentualnie nagrywarka może szwankować. Ja mam już leciwą lg i taki błąd wyskakuje mi raz na 15,20 płyt, przy nagrywaniu verbatimów.
     
  6. feleq144

    feleq144 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Quantico
    a jak nagrywac tym clonecd? :p podalibyscie jakis poradnik?? :)
     
  7. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    clonem nagrywasz tak jak wszystkie inne gry na X czyli plik .dvd. Uruchamiasz Clona dajesz nagraj plik z obrazu i wybierasz plik .dvd i tyle :) miałem taki sam problem z imgburn'em i przerzuciłem sie na clona i wszystko jest ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum