1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porblem z Fifą 11 (LT+)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dem00n, Styczeń 1, 2011.

  1. Dem00n

    Dem00n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .

    Miałem wcześniej firmware Ixtreme 1.6 i Fifa 11 działała bez problemu a teraz gdy mam LT+ to jak włączam grę to 2 pierwsze obrazki się pokazują i wywala błąd płyty , proszę o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwe że płyta już zajechana albo napęd uwalony podczas przeróbki - chyba że inne gry działają?
     
  4. Dem00n

    Dem00n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne gry chodzą jak złoto (NFS : HP , AC:B , WWE 2011 , Gearsy i cała reszta)
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No to w takim razie bardzo dziwna sprawa gdyż Fifa nie ma zabezpieczeń AP 2.5 Checks - hmm nie mógłbyś jej jeszcze raz wypalić?
     
  6. Dem00n

    Dem00n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedę niestety musiał , zabieram się za to i napiszę co wyszło
     
  7. Stuner

    Stuner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chce zaśmiecić, więc napiszę tutaj. Mam podobnie jak kolega, tyle że u mnie nie działają Gearsy 2. Nie patchowałem nich, mają oryginalny drugi wave i nie chcą odpalić. Reszta gier działa jak złoto, tylko ten GoW 2. Dodam że przed flashem na LT+ Gearsy działały(wcześniej iXtreme 1.6)
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli poprzednio zmieniałeś wave to teraz spróbuj bez zmiany wave
     
Wczytywanie...

Poleć forum