1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedza Porównanie: Arcade, Premium, Elite, Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gryzek, Lipiec 18, 2010.

  1. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dla mnie to jest śmieszne bo ostatnio kupiłem Xbox 360 Slim i podłączam na spokojnie w domu i nie ma kabla HDMI i to jest śmieszne ze taka wielka firma jak Microsoft żydzi kawałek kabla, który kosztuje grosze ...

    A co do Xboxa 360 Slim dobrze mi się sprawuje,ogólnie wygląd mi się strasznie podoba i ze cicho strasznie pracuje w porównaniu do starszych wersji Xboxa :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kabel kosztuje 7zl (i w zestawie one niby jest z pokazu rozpakowania)Ostatnia wersja slim 360 jest ładniejsza od tego co jest obecnie.
     
  4. FabulousDolphin

    FabulousDolphin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja od 2008 mam Arcade i jestem z niego zadowolny. Jedyne co, to musiałem dokupić dysk i nie było fajnych gier na początku. Same demówki :(.
     
  5. RemiGelitE

    RemiGelitE Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Elite Jasper od dwóch tygodni, wczesniej ps3 fat ale ylod a naprawiac sie nie oplacalo ;-:. Ale powiem że ten elite to tylko jedna wade ma, brak wifi :D
     
  6. nastkapol

    nastkapol Dziewczyna Dziewczyna Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ja posiadam slima i jestem z niego zadowolona :D a co do tego kabla HDMI, ja większych problemów z nim nie miałam bo dostałam aż 2 zapakowane :)
     
  7. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    ja właśnie czekam na elitke , jutro ma przyjść , ale z wielu wypowiedzi ponoć najlepszy (jasper) niby głośniejszy, ale lepiej chłodzi
     
  8. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Pod warunkiem że te głośniejsze chłodzenie nie jest zrobione na falconie w czarnej obudowie. Już tu paru takich oszustów było na forum i allegro.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk
     
  9. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Ja mam Falcona z koncu produkcji chodzi dalej idealnie posiadam go juz z 2 lata a jego rocznik 2008 :p

    Wysłane z mojego TOSHIBA_AC_AND_AZ za pomocą Tapatalk 2
     
  10. TheArmacre

    TheArmacre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kupiłem za 70 zł premium z jasprem działa ! ale muszę wymienić stacje dysków zasilacz i pad lepsze to niż nic :D
     
  11. TheArmacre

    TheArmacre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze was o pomoc jaki może być wina x pudła premium że nie domyka się stacyjka i słysze głośne warczenie i nie może się załadować (sprawdzałem szybko czy działa konsola )
     
  12. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2746
    Polubienia:
    800
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gumka ( taki pasek kinowy ) lub coś masz źle złożone w napędzie albo czujnik padł, trzeba rozbierać i sprawdzić.

    Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
     
  13. TheArmacre

    TheArmacre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz czy są jakieś filmy ja to wyczyścić czy coś albo jakaś instrukcja .(chce wydać mało bo muszę pada i kabel od zasilacza kupić)
     
  14. prawomen

    prawomen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    PL
    Niedawno kupiłem Xbox 360 Slim 250 GB z kinectem.
    Trochę się zdziwiłem że w zestawie nie było kabla HDMI.
    Wydawało mi się że dziś to już standard :biggrin:
     
  15. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Według mnie to dobrze, to jak z ładowarkami do telefonów, nie powinno być ładowarek w zestawach, kart pamięci także, to wszystko jest zunifikowane i z założenia każdy takie akcesoria posiada a jak niema to sobie dokupi jaki będzie potrzebował a nie się okazuje ze kabel z zestawu jest o 10cm za krótki. Bo po co mam płacić za coś co już posiadam, albo tego nie chce.
     
  16. prawomen

    prawomen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    PL
    Na szczęście jakiś kabel hdmi znalazłem.
    Wydając jednak 1349 zł na nową konsolę oczekiwałem jednak że kabelek hdmi już będzie w zestawie :biggrin:
     
  17. danielson9415

    danielson9415 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łomża
    Wczoraj zakupiłem X360s i jestem jak narazie bardzo zadowolony ;) Poprzednio tylko na falconach ale jest git :) W zestawie nie było kabla HDMI, lecz kupiłem pakiet: pilot+pad+kabel HDMI .
     
  18. CrimsonTomb20

    CrimsonTomb20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    No, w sumie dołączając się do tego tematu ja bym wybrał Slim'a lub Elite, Tak Elite posiadam i jak dotąd już 4 lata wytrzymała chociaż miała errory e64 i e68 ale obeszłem się, i zastanawiam się nad kupnem Slima ponieważ u mnie w konsoli jest pewna granica w roku produkcji gry np teraz jakbym miał tylko włączać gry które powstały do 2011 chociaż nie wiem... Pozdraweiam Crimson :)
     
  19. MoniqueJulie

    MoniqueJulie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, czy XBOX 360 arcade, 2 generacja, z 2010 roku, dysk 250gb za 400zł jest wart kupna? Dodam że konsola jest przerobiona, a do konsoli sprzedawca dodaje 50 gier.
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli rzeczywiście konsola z MFR Date (2010) to się opłaca.
     
  21. Kaczor1243

    Kaczor1243 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin
    ogólnie fajne porównanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum