1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porównanie numerów seryjnych konsoli i opakowania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pelermo, Sierpień 18, 2009.

  1. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jest możliwość żeby dowiedzieć się czy pudło od x360 jest oryginalne od konsoli??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Numer seryjny data produkcji??
     
  4. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może źle się wyraziłem więc zacznę od początku. Konsole dałem do przeróbki i teraz chcę zobaczyć czy gościu nie podmienił mi sprzętu, nie spisałem numerów seryjnych mam od konsoli karton, zasilacz i paragon które mu nie dałem i chcę żeby ktoś mi pomógł znaleźć spólne numery na kartonie bądź zasilaczu które będą pasować z konsolą dodam że konsole przed przeróbką miałem podłączoną do internetu. Za pomoc z góry wielkie dzięki
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli miałeś podłączoną do internetu to wystarczy ją odpalić i zobaczyć, czy jest tam Twój profil ;) Oddałeś razem z dyskiem czy samą konsolę? Jak samą to nie miał jak przerzucić profilu Twojego bez znajomości maila, haseł itp... Jeżeli z dyskiem to już gorzej. Na pudełku nie widzę swojego S/N z konsoli ani nic wspólnego z konsolą którą mam w domu, co do zasilacza to tak samo jak z pudełkiem...
     
  6. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na szczęście nie dałem z dyskiem tylko gołą konsole. Teraz jeśli chce sprawdzić czy faktycznie jest to mój sprzęt to wystarczy podłączyć ją bez dysku do internetu???i pobierze mi profil itp?? jeśli wejdę na 30sekund do internetu to raczej bana nie powinienem dostać??;]
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kurcze faktycznie zapisało się wszystko na dysku, czyli tak nie sprawdzisz, bo jak podłączysz bez dysku to nie ściągnie Ci się profil... Chyba niestety nie masz jak sprawdzić... Jedyną opcją było spisanie S/N... No chyba, że ktoś zna jakiś sposób...
     
  8. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeśli podłącze ją do internetu to mogę sprawdzić na ile jeszcze mam golda?? bo jeśli idzie to dojde po terminie;)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to nic nie zmienia, bo GOLDa masz na profil a nie na konsolę..
     
  10. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nic chodziarz zadzwonię do M$ i spróbuje ją zarejestrować bo raczej konsoli na gwarancji by mi nie dał;] a po drugie przynajmniej zgadza się data produkcji bo ją pamiętam;]
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    poprostu sprawdz naklejke na pudelku i naklejke na obudowie xboxa...
     
  12. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I co to ma mi dać?? jak na pudełku nie ma tych numerów co na konsoli;/;/
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no ja mam na konsoli naklejke z S/N i na pudelku rowniez.ZONK! .
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Włącz ją i zobacz czy pad się z nią połączy, jak tak to masz pewność że to twoja, bo przy innej byś musiał synchronizować pada z konsolą :) Takie rzeczy jak nr. seryjny to się spisuje :)
     
  15. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    wiesz,bude moga zostawic,reszte wymienic;]
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No cóż nic nie zastąpi spisania S/N na przyszłość i tyle... radzę usunąć temat bo i tak został wyczerpany...
     
  17. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak konsole mi przysłali z przeróbki to bez problemu pad się podłączył lecz jak kupiłem konsole to tak samo bez jakich kolwiek problemów pad się podłączył
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To dobrze bo jest przypisany do twojej konsoli. Pad który jest w zestawie z konsolą jest juz z nią synchronizowany, więc masz ta sama konsole co do nich dałeś :). Przy kupnie nowego pada to musisz go synchronizować żeby połączył się z konsolą.
     
  19. pelermo

    pelermo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkim wielkie dzięki za pomoc.Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum