1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Port - 30000 udp jak odblokowac

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Speed95g, Lipiec 13, 2010.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam,
    moze mi ktos powiedziec dokladnie jak otworzyc port 30000 udp na ruterze dlink DSL-2640B (dodam ze mam zmienne ip)
    POZDRO ALL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    a jak to dokladnie zrobic
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Ja posiadam router D-Link DI-524 i u mnie program PFconfig nie pomogl ciagle pisalo ze port UDP 30000 zamkniety i musialem w wejsc w ustawienia routera tam w zakladke virtual server i utowrzylem server na moje IP wraz z udostepnionym portem UDP 30000 i Xlink zadzialal
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Domyslam sie ze chcesz to zrobic zeby pograc przez xlink.

    Tutaj masz tutka: Port Forwarding Xlink Kai on the Dlink DSL-2640B
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. domate
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    546
  2. Kak-tus
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    2470
  3. grampp
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1906
  4. Evill
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1115
  5. bomax2
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    587

Poleć forum