1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Portal 2 bez LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fafaldo, Kwiecień 16, 2011.

  1. fafaldo

    fafaldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam konsolę sflashowaną Iextreme 1.7, bo na razie nie stać mnie na update do LT+ ;p
    wyczytałem jednak, że Portal 2 nie ma zabezpieczenia AP25, posiadam starego dasha 2.0.9199.0 a przy włożeniu płytki z grą woła o aktualizację.
    pytania:
    - czy jeśli zainstaluję nowego dasha z pendrive'a, to gra mi ruszy bez LT+ ?
    - chciałbym być też pewny, czy nie wiąże się to np z tym, że w przyszłości jak zaktualizuję do LT+ to dostanę bana, albo gry przestaną mi chodzić :) zaznaczam, że nie gram na live
    pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. fafaldo

    fafaldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyczytałem o CoD'ach i Halo Reach (coś jeszcze?), nie martwi mnie to bo w nie nie gram ;) czymś jeszcze powinienem się martwić?

    edit: a to jest permanentne? czy jeśli kiedyś zainwestuję w LT+ to będą chodzić znowu?
     
  5. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    poszukaj chociaż 5 minut.....codzień jest 10 tematów tego typu zakładanycyh
     
  7. fafaldo

    fafaldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem wszystko oprócz jednej rzeczy, jedna mała odpowiedź i kończę ;)
    - jeśli za miesiąc powiedzmy wgram LT+ to wszystkie gry powinny mi znowu chodzić normalnie? (włącznie z zabklokowanymi codami, halo, ac itd) ?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiadomo czy nie wprowadza nowych zabezpieczen, ale jezeli nie to beda dzialac.
     
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i ten dash który prawdopodobnie wyjdzie ma blokować przeróbkę...
     
Wczytywanie...

Poleć forum