1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Portal 2 i Crysis 2-aktualizacja Xbox'a

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Czesiu16, Sierpień 9, 2011.

  1. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, od dawna nie gralem na konsoli. Dzisiaj nagralem dwie gry(jak w tytule). Zeby je uruchomic trzeba najpierw zrobic aktualizacje systemu. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy jezeli to zrobie, pojawia sie jakies nowe zabezpieczenia itp? Czy wszystkie gry beda nadal dzialac? Obecnie jestem na aktualizacji z czasow Assassin Creed Brotherhood. Z gory dzieki za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będą. Tylko te z ap będzie trzeba ponownie nagrać i dograć patche, ale nie z abgx'a, tylko wcześniejsze.
     
  4. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak mam naped hitachi to moge cos zrobic, zeby gry z ap25 mi dzialaly? Obecnie jestem na jakiejs przerobce sprzed 2 lat. Wiem ze czesc napedow hitachi jest odpornych na ap ale moj o nich nie nalezy.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przerób konsolę do lt 1.91 i będą działały.
     
  6. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli mam przerobiona konsolke na lt 1.9 to musze przerabiac na nowo na lt 1.91 czy sa moze jakies patche na ap25?
     
Wczytywanie...

Poleć forum