1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Portal.2.xbox360-charged

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Kwiecień 15, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    gra w sieci

    nie ma narazie ap

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Pisze Dashboard Languages - Polish. Czy są związku z tym polskie napisy?

    Piszesz "narazie nie ma ap". To znaczy że nie ma patcha czy nie ma w tej grze tego zabezpieczenia?
     
  4. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Na razie nie ma ap2.5 ponieważ wraz z nowym dashem prawdopodobnie każda gra będzie je miała.
     
  5. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Portal.2.xbox360-charged
    1) działa (2.0.12625.0 + LT+ v.1.1);
    2) pełne "spolszczenie" napisów, komunikatów, itp itd.;
    3) "głosy" oryginalne anglojęzyczne;

    [​IMG]
    *stan na 15.04.2011r./15:53 - no rip of Xex CRC

    +"humor"
    -"loading`i" między każdą "komorą" bez względu na wielkość i skomplikowanie;

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    UPDATE:
    +w pewnym momencie budzi duże skojarzenia z Rapture z Bioshock`a, ogólnie w pewien sposób nawiązuje;
    +"ziemniak" :)
     
  6. piotrek10h

    piotrek10h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stary Sącz
    mam pytanie. mam Liteon'a Ixtreme 1.5 i dasha od kinektów. Nie działa mi AC:B NFS HP i Fable III. Portal 2 prosi o aktualizacje dasha. Czy jak zaktualizuje to i tak nie będzie działać?
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Będzie działać, ale przestaną ci działać CoD BlackOps, coD MW2 oraz Halo Reach. O ile je posiadasz
     
  8. piotrek10h

    piotrek10h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stary Sącz
    a gdzie mogę dostać tego dasha żeby zainstalować z pendrive? bo Z płyty Portala 2 albo mortal kombat pisze że nie może odczytać płyty i nie aktualizuje(płyty nagrane poprawnie)
     
  9. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Zaktualizuj oprogramowanie konsoli
     
  10. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dodam jeszcze od siebie, że gra naprawdę niezła, dużo dłuższa od jedynki, w pewnym momentach może sprawiać wrażenie tworzonej na siłę (chodzi mi tu o linię fabularną, choć odczucie jak najbardziej subiektywne), ale gra się naprawdę fajnie. Co do zagadek to powiem szczerze, że parę razy utknąłem na dłuższą chwilę i (co bardzo przyjemne) gra potrafiła zmusić mnie do myślenia. Jeśli ktoś bardzo lubił jedynkę zakocha się w dwójce, jeśli jeszcze jego znajomość angielskiego pozwoli poczuć mu "smaczki" humorystyczne to nic tylko grać. Na koniec dodam, że muzyczka z końca gry powala zwłaszcza tekst (nie ma to jak na koniec koniec).
    Pozdrawiam!

    UPDATE :
    Jest już "weryfikacja" po abgx`ie
    [​IMG]
     
  12. timon12

    timon12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy nikomu to nie zawiesza się na samym początku jak mamy uderzyć "pokojem" w ścianę czy coś? dodam, że wypaliłem na verbatimce 2.4x i zainstalowałem na dysku w 100%.. nagrałem przedtem na kiepskich płytkach za 2zł i nie dało się zainstalować (przy 52-53 wyrzucało) oraz tak samo zawieszała się gra, w tym samym momencie... nie wiem co mam zrobić, abgxem przepuściłem i wszystko powinno być ok ale nie jest.

    dodam, że mam iX 1.6 i użyłem 360wavespatchera. Mam napęd samsunga, który nie obsługuje AP 2.5 więc o te zabezpieczenia się nie muszę martwić, więc nadal nie wiem w czym tkwi problem... (soft na konsoli mam najnowszy 625)
     
  13. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to w tej wersji charged sa napisy PL?
     
  14. kamislaw

    kamislaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
  15. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Jakiego dasha wymaga ten Portal 2? wkładając płytę konsola chce się zaktualizować, ale kiedy potwierdzam wywala błąd o zabrudzonym nośniku. Próbuję przez pendrivea wgrać dasha z www.xbox/support ale konsola w ogóle nie reaguje. Mam w konsoli dasha 2.0.12625.0 Ktoś z was kojarzy o co tu może chodzić?
     
  16. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po "weryfikacji" w abgx i autofixie gra ma dalej SS 1. Czy to oznacza, że nie można grać na live? Można grać tylko z konsolą odłączoną od internetu?
     
  17. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
  18. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ściągnąłem ss od adwerta, jednak dalej mam ss1. coś robię nie tak?
     
  19. szprocisyn

    szprocisyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam do was straszliwą prośbę:( Pożyczyłem od kolegi konsolę tylko dla tej gry. Ale nie wiem jak ja nagrać bo jestem totalnie zielony w temacie. Wiem że na tej konsoli jest Iextreme 1.61. Bardzo was proszę. Napiszcie krok po kroku co mam zrobić żeby to działało. Jak ktoś z Wrocka to dostanie piwo:)
     
  20. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ściągnąłęm grę jeszcze raz, ssv2 z różnych źródeł i dalej to samo. Dodam, że robię to tak, że zaznaczam "Patch even stealth passes" wybieram pliki dmi i ss oraz wybieram do not autofix. Mimo to wciąż mam ssv1
     
  21. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Miałem okazje testować ten obraz który opisałem w poście #10 na konsoli 2.0.12625.0 + iXtreme 1.61 w 100% działa.

    Instrukcja:
    1) pobierz obraz (źródło dowolne, chomik, rapid, ******* itp itd).
    2) pobierz i skonfiguruj abgx360 (instrukcja dostępna na forum).
    3) przepuść ściągnięty obraz przez abgx`a tak by wyszło to co w poście #10.
    4) wypal obraz za pomogą dowolnego oprogramowania (najczęściej polecany darmowy ImgBurn) z najwolniejszą opcją nagrywania jaka jest możliwa (+ ew. weryfikacja) na dobrej płycie (najpewniej Verbatim).
    5) pobierz najnowszy DASH ze strony Zaktualizuj oprogramowanie konsoli zaktualizuj z "USB", po restarcie może ci wyskoczyć błąd i czerwona dioda, olej to wyłącz konsole, wyjmij pena i ciesz się nowym DASH`em.
    6) wkładaj płytkę, instaluj grę na HDD i ciesz się graniem :D
     

Poleć forum