1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porty Nasłuchu

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez Alf1966, Styczeń 21, 2012.

  1. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Nie wiem czy dobry dział zobaczyłem PC pomyślałem, że mogę tutaj napisać. Otóż mam dziwny problem i nie wiem jak z nim sobie poradzić, pomyślałem, że może wy mi pomożecie, bo już drugi dzień się męczę. Chodzi o bit cometa. Miałem modem speedtouch 330 wszystko było ok bitcomet dobrze ściągał. Niedawno zmieniłem na ZXDSL 852 i bit comet strasznie słabo ściąga doszedłem do tego, że to przez porty nasłuchu bu wcześniej tak nie miałem, a teraz pisze, że są zablokowane. Próbowałem je odblokować w konfiguracji modemu wchodzę tam i nie wiem co mam tam zrobić . Jeśli ktoś wie i mógłby mi napisać po kolei w co mam wejść i co wpisać będę bardzo wdzięczny. Próbowałem sam coś robić, ale mi nie wychodziło :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Nie zmieniałeś czasem systemu przy wymianie modemu? Porty w zaporze systemowej masz odblokowane?
     
  4. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Systemu nie zmieniałem. Nic nie było zmieniane oprócz modemu. W zaporze systemowej też mam odblokowane. Chodzi mi o to jak na tym modemie co podałem odblokować na stronie porty nasłuchu, bo chyba inaczej tego zrobić się nie da, a ja tam wchodzę i nie wiem co i gdzie wpisać więc pomyślałem, że ktoś ma może też ten modem i wie jak to zrobić .
     
  5. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    http://portforward.com/
    Tutaj sobie wyklikasz dokladną instrukcję jak odblokować porty. Podajesz, model modemu, program i dostajesz instrukcje krok po kroku.
     
  6. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Wszedłem tu, ale nie wiem gdzie ta instrukcja jest jakaś możliwość zakupu, a instrukcji nie mogłem znaleźć wybrałem ten swój modem ( nie 852) jednak ZXDSL 831AII i dalej nie wiem co...
     
  7. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Kombinuj, kombinuj, tam pełne info jest, nawet z obrazkami
     
Wczytywanie...

Poleć forum