1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porty się zmieniają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasekp, Sierpień 1, 2010.

  1. wasekp

    wasekp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka
    Opisze wam to tak.
    Bo nie wyszukuje mi gier zrobiłem żeby mi wyszukiwało,ale żeby wyszukiwało musze podłaczać kabel od xbox do pc i na stronie routera konfigurować i jak to zrobie to włoncze gre zagram i skończe i zaraz zmieni się z 192.168.0.1 na 192.168.0.2 i znowu musze konfigurować czyli mam pytanko jak zrobić żeby było cały czas to jedno ip ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wchodzisz w sieć -> skonfiguruj sieć
    IP : 192.168.0.1
    Maska : 255.255.255.0
    Brama : IP-ROUTERA
    Zatwierdzasz.
     
  4. wasekp

    wasekp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w xboxsie mam tak ustawione jak mówisz
    ale jak podłoncze do kompa kabel to sie tam zmienia czyli w uruchom wpisuje ipconfig i jest już inne to ip czyli np 192.168.0.2 to jest 192.168.0.3 na kompie ale i tak łonczy z livem na tym albo tym ip ale wtedy nie moge dołanczać do innych !!!
     
  5. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakiego masz neta?
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz Windows 7 czy XP to Ci napiszę instrukcję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum