1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porysowana płyta z fifą 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daroksc, Kwiecień 21, 2014.

  1. daroksc

    daroksc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. 2 dni temu Xbox 360 porysował mi płytę z grą fifa 14. Gra po włączeniu przycina się zawsze w tym samym momencie. Moje pytanie brzmi czy jeśli kupię nową fife to czy moje dotychczasowe osiągnięcia zostaną usunięte i będę musiał wszystko zaczynać od nowa, czy może wszystkie zapisy pozostaną i będzie tak jak dawniej??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie lepiej zregenerować płytę ?? Jest dużo firm które się tym zajmują
     
  4. Fabiosek1

    Fabiosek1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    531
    Polubienia:
    59
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    Co do zapisów i osiągnięć to tak, zostaną stare jednak jak poleca kolega wyżej nie warto kupować ci fify 14 ponownie no chyba, że masz gwarancję na nią bądź ubezpieczenie ze sklepu. Na allegro są firmy wysyłasz im tam płytkę i oni odsyłają ci naprawioną.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gre wysylasz do ea w polsce do warszawy. Odesla nowa grę

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak koledzy wyżej radzą lepiej iść z płytą do regeneracji, z płyty zostanie usunięta jedna warstwa i będzie jak nowa koszt dość niski bo parę złotych :)
     
  7. Kamicio

    Kamicio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem również tego zdania, że warto płytę zregenerować, jeśli jesteś może ze śląska ( okolice Katowic ), to napisz na priv, znam miejsce gdzie zrobią Ci to bez żadnego wysyłania płyty ;-)
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ale po co regenerować, jak może otrzymać nowa.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. franexi

    franexi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dexter ale to co trzeba tam zrobić z tym EA Warszawa żeby nową odesłali? Wysłać z jakimś opisem czy jak? To pewne info że odsyłają nowe? I czy będę potrzebował nowy kod sieciowy czy na starym będzie chodzić??
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wysyłasz na adres EA(zmieniony był końcem 2013). Na kartce piszesz, że gra nie działa, prosisz o wymianę nośnika oraz adres do odesłania. Do miesiąca czasu gra wróci(najczęściej po około 14dniach)
     
  11. franexi

    franexi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki ale na mojej płycie jest katastrofa ekologiczna. X-box pewnego dnia po prostu jej nie oddał. Wyszła po czwartym otwarciu szuflady ale tylko kawałek i została dosłownie "wyrwana" z paszczy tego żarłoka. Nie wiesz czy taką też wymienią??
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uważam ze regeneracja i tak nic nie da w tym przypadku wiec nie zaszkodzi wysłać.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie zapłacisz za regeneracje xbox jej juz i tak nie odczyta. Płaci się z góry czy plyta bedzie dzialac czy tez nie

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  14. franexi

    franexi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info. Dzwoniłem do EA i problem bo wraz z płytą chcą oryginał dowodu zakupu. Ha ha teraz wiem po co trzymać paragony za gry. Nie dość że grę kupowałem 60km od miejsca zamieszkania to jeszcze nie pamiętam kiedy to było. Zastanawiałem się właśnie nad regeneracją ale skoro piszecie że nic nie da to sobie odpuszczę też i to. Człowiek z którym gadałem poradził mi żeby pożyczyć od kogoś inny oryginał, zainstalować go na dysku i później tylko odpalać z tej uszkodzonej płyty (po włożeniu płyty do czytnika mam info żeby przetrzeć płytę szmatką czyli coś tam z niej widzi). Myślicie że jest taka możliwość?
     
  15. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Nie bardzo gdyż xbox przez pierwsze minuty czyta gry z płytki (nie wszystkie ale większość w tym FIFA) a więc instalacja na dysku twardym nic tu nie da.

    Tapnięte z mojej Z1
     
Wczytywanie...

Poleć forum