1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porysowana płyta?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Listopad 16, 2012.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Przedwczoraj pożyczyłem od kolegi Forze Horizon pirata, w którą przez 2 dni gram bez problemu. Dziś chciałem se pograć do czasu gdy wsadziłem grę do napędu i nie chciała się wczytać, wyskakiwał jakiś błąd w interfejsie głównym xboxa. Był też taki przypadek że raz dałem rady ją odpalić ale w jakimś momencie się zacieła. Źle nagrana?- napewno nie bo grałem 2 dni bez żadnych problemów, porysowana płytka? - nic z niąnie robiłem
    Dodam że mam LT 3.0 bez którego nie dał bym rady zagrać w tą grę.
    Więc o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Stawiam tak plyta porysowana ze laser nie dal rady czytac, dwa ruszyles xem podczas gry xbox porysal plyte. Inne dzialaja? I 3 moze laser pada
     
    1 osoba to lubi.
  4. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Nigdy Xboxem nie ruszałem podczas gry.Laser w porządku bo gram teraz w ACIII, który nie jest zainstalowany na dysk. Teraz spróbowałem odpalić Forze, doszedłem do wyścigu gdzie koleś mowił przez radio i zwiecha dźwieku gra nadal chodzi ale po przejsciu do Loadingu zwiecha całej gry nawet całego xboxa.
    O i dodam że jak chcę zainstalować grę na dysk to na 46% wyskakuje błąd ze ściereczką. Myślę że trzeba nagrywać na nowo. Ale czekam na dalsze propozycje.
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gra źle nagrana i jest zwiecha podczas gry w niektórych momentach.
     
    1 osoba to lubi.
  6. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Nie ma wyjścia, nagrywam na nowo. Dzięki
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Obstawiam, że słaba jakość nagrania. ; )
    Nagrywaj gry w Trybie Awaryjnym a zobaczysz różnice.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum