1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poszę o radę, bądź pomoc z Fable 3.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MatiuszPL, Marzec 25, 2011.

  1. MatiuszPL

    MatiuszPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ostatnio na mój dysk ściągnąłem Fable 3 PL, z torrentów, chcąc od razu zabrać się za granie, zacząłem sam nagrywać płytkę. wynik- nie działa. Przy obrazie .iso (po wypakowaniu) nie było pliku .dvd, i takowy stworzyłem programem Xdvd muller beta 10.2 po czym zamontowałem w IMGBURNIE prędkość 2.4 nagrywarka to HL- DT- SL- DVD+-RW GSA T21N. nagrałem, bez problemowo, i zacieszony wkładam płytkę do napędu, oczekuje ku moim oczom pojawia się " zagraj w gre FABLE 3" i zaczyna się czarny początkowy ekran, zanim gra wgl się załadowała, niestety tak już zostało, nie było białego ekranu, żadnych errorów, tylko czarny ekran, tak jak przed włączeniem gry zaciemnienie i koniec. Nie ukrywam, że troche się tą sprawą zmartwiłem, ponieważ nie znam wgl jaki mam soft, ani nie znam się na tych wave 3 czy coś tam, gry nagrywał mi kolega, i zawsze chodziło, tak jak metro 2033 działa, ale to już nie. Konsole przerabiałem gdzieś w okolicach 10-11. 2010 a więc, "soft' a " powinnienem mieć dobrego. ALe gdy dałem gre koledzy by sprawdził czy mu działa, jemu o dziwo gra zadziałała, a mi nie. Moje pytanie, o co chodzi, do tej pory nie poszło mi tylko Fable 3 oraz Assasin Creed BH reszta jego (kolegi) gier mi chodziła a gry nagrywane przez mojego innego kolege działały, a kiedy sam sięwziąłem nic, a u kolegi wporządku. Bardzo proszę o pomoc. nie wiem co robić, a strasznie chciałbym zagrać w tę gre, prosiłbym o jak najszybsze odpowiedzi, i chciałbym się też dowiedzieć o co chodzi z tym wave i jakiego prawdopodobnie mam Ixtreme' a
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Te dwie gry maja zabezpieczenie AP 2.5 wiec musisz je spatchowac.
    Nie wiem jaka mas zprzerobke,ale jezeli przerabiales w listopadzie to powinna byc LT+ tak wiec sprobuj wg tego poradnika http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html,a jezeli ci sie nie chce to sciagnij najnowszego abgx-a wersja 1.0.5 ,ustaw wg poradnika a potem przelec fable III najlepiej dwa razy.
    Musi byc wszystko na zielono bo przejechaniu abgx,mialem ten sam problem co ty,mi to pomoglo.
     
  4. czlowiek

    czlowiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.
    Zrobilem patch'a na Fable 3 i wyskakuje mi komunikat o czyszczeniu plytki, natomiast AC II chodzi bez problemu.
    Konsola przerobiona 2 dni temu.
    Dodam, ze AC II nie byl patchowany tylko od razu wypalilem.
    O co tu biega ?
     
  5. MatiuszPL

    MatiuszPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. MatiuszPL

    MatiuszPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze, robię wszystko tak jak w tym poście, problem robi się kiedy próbuje ściągnąć plik SS i DMI, wchodzę na abgx360 - Verified znajduje fable 3 i klikam na te niebieskie cyfry, pozatym nie wiem który wybrać bo nie wiem czym jest XEX CRC ale pokazuje mi o przekierowywaniu, i wchodzę na trone xbox' a
    a tam nic nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum