1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poszukuję gry LIMBO!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez freak10, Grudzień 25, 2010.

  1. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam! wie ktoś gdzie moge znalesc darmowa i pelna wersje gry LIMBO? z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Nie ma. Kup sobie punkty i ściągnij z xbox live inaczej się nie da.
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Pobierz grę z przypisanym profilem i będziesz miał pełną wersję . Jedyny minus to taki , że podczas gry musisz być podłączony do XBL .
     
  5. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale ja nie mam podłączonej konsoli do neta bo mam przerobiona! czyli nie ma możliwości ściągnięcia tej gry i nagrania na cd??
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie możesz pograć sobie w LIMBO jeżeli nie masz XBL (no chyba że chcesz pograć w demo) ale jeżeli masz JTAGA to zmienia postać rzeczy.
     
  7. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a co to jest ten JTAG??
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Zaawansowana przeróbka, która najprościej umożliwia uruchamianie nielegalnych aplikacji na X360 (Homebrew), dzięki czemu możesz podczepić dysk o pojemności do 1 tb, grać z dysku (bez płyty w napędzie), gry Arcade, gry od twórców niezależnych i tysiące innych rzeczy, poszukaj w Google. JTaga nie można wgrać na dashboardzie w wersji od 8955.
     
  9. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    jaki jest koszt wykonania JTAGA?
     
  10. kaidrol

    kaidrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okolo 100 zl, ale nie wiele osob sie zajmuje ta przerobka
     
  11. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1690
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Do JTaga potrzebna jest odpowiednia konsola, wiec jak masz konsole z 2009 to raczej możesz się pożegnać z Jtag.
     
  12. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jeśli nie masz zbanowanej konsoli to możesz połączyć się z XBL i grać w pełne wersje gier ARCADE . A JTAG możesz zainstalować tylko na starym dashu do wersji 7XXX ( nie pamiętam dokładnego numeru , ale wszystko jest na forum opisane ) . Jeśli masz nowy dashboard to nie zainstalujesz JTAG .


    i tak dla informacji :

    PS ten sposób na gry ARCADE z dodanym profilem działa również na nieprzerobionych konsolach !
     
  13. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    konsola z dashem max. 7371 wyprodukowana do 20 czerwca 2009 da sie zrobić JTAG.
     
Wczytywanie...

Poleć forum