1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poszukuję tutka jak przerobić napęd , HELP !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Wrzesień 8, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobry Wieczór, W najgorętszych tematach był niedawno tutorial jak samemu przerobić napęd, szukam go od godziny i nie mogę znaleść . Mam Liteona 9504 ,po dzisiejszej aktualizacji skasowało mi przeróbkę i chcę wgrać lt 1.92 do swojego slima, Będę wdzięczny jezeli podrzuci mi ktoś tego tutka . Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    To szukaj dalej :) najlepiej w dziale artykuły/ Firmware napędów
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już znalazłem ale w histori przeglądarki ;p przerabiał ktoś z was wogóle napęd według tego tutoriala i czy jest to sprawdzone ?
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Z litka 9504 po aktualce zrobiło Ci litka 272. Jak masz chip winbond to trzeba drilować bo jest już zablokowany :)
    Poczytaj temat do którego kolega dał linka to się dowiesz co i jak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum