1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

poszukuje uszkodzony napęd liteon 16D2S

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariomgf, Grudzień 1, 2011.

  1. mariomgf

    mariomgf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    siemanko, mam taki problem mianowicie dawno temu kupilem elite przerobiona z napedem hitachi, okazalo sie ze poprzedni wlasciciel zrobil spoofa. nie moge zrobic aktualizacji zeby grac w najnowsze gry dlatego ze jest inny napęd. czy jest ktos kto ma uszkodzony naped ktory lezy i tylko przeszkadza i bylby gotow go oddac za symboliczna np zlotówke ? :D jestem spragniony zagrania w forze 4 i f1 2011 ale niestety nie moge :( proszę o pomoc



    konsola ma naped Samsung, dobrze o tym wiedzialem nie wiem czemu siedzi mi ten hitachi w glowie ;/ sory za wprowadzenie w blad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgraj oryginalne firmware ze swoim kluczem, nie spoof'uj na liteon'a, aktualizacja przejdzie bez problemu.
     
  4. szenkx

    szenkx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @UP musi chyba wyciągnąć oryginalny klucz.
     
  5. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jaki ma wyciągnąć nieoryginalny? :D
     
  6. szenkx

    szenkx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale pytanie czy zrobi to samemu :)
     
  7. mariomgf

    mariomgf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    zrobilbym to ale zmienilem plyte glowna w kompie i cos chyba jest z sata bo nie moge zczytac klucza, a sam wczesniej juz flashowalem, chodzi o to ze nie mam gdzie tego juz zrobic ;/ jesli ktos nie chce sprzedawac to moze chociaz pozyczyc tego litka ?
     
  8. ltplus

    ltplus Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I tak będziesz musiał wgrać FW ze swoim kluczem.
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. mariomgf

    mariomgf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    wgrałem oryginalny fw, niestety ten sam blad aktualizacji z kodem o koncowce c000 0001 kontaktowalem sie juz kiedys z obsluga klienta ms i na pewno chodzi i spoofowany naped takze zostaje mi jedyne wyjscie, wlozenie litka na czas aktualizacji i ponowne wpakowanie samsunga z lt 2.0


    jeszcze jedno pytanie, czy jak bede mial w razie juz tego liteona to czy bede musial cos z nim zrobic czy wystaczy tylko podlaczyc i nie zmieniac klucza i pojdzie wszystko ?
     
  11. imlubie

    imlubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam problem co (mariomgf) wgranie oryginalnego firmware nie pomaga nadal c000-0001. Przyłączam się do prośby o liteon 16D2S
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wgraj dasha 13599 z pendrive

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  13. imlubie

    imlubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem nie idzie, próbowałem tag ze 13604 oraz 14719 i nic a mam wgrany 12625
    wgrywam na LT 1.9 czy mam wgrać na oryginalnym od Samsunga
     
  14. imlubie

    imlubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam nadzieje ze ktoś posiada taki napęd i się nim podzieli lub od sprzeda za niewiele bo nie mogę ruszyć dalej a chce zrobić RGH
     
  15. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Zawsze mozesz benq kupic.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  16. imlubie

    imlubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy jak benq tez będzie działał jak liteon i będzie można zaktualizować dasha bo nie rozumiem tego jak mam sprawny samsung to poco mi inny nisz oryginalny jaki był w konsoli chyba wiadomo ze nawet uszkodzony mi się przyda
     
  17. bartula

    bartula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HEY, Mam nie rusznego liteonka dg-16d2s. Można powiedzieć ze jest dziewiczy. Wyjęty z xboxa po 2tygodniach pracy i podmieniony na jakiś inszy który w owych czasach był "przerabialny".
    Jak ktoś chętny czekam na propozycje
     
Wczytywanie...

Poleć forum