1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

potrzeba pliku oryg.bin z dysku WD3200BEVT

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez pirania36, Czerwiec 13, 2011.

  1. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Witam wszystkich. Nie mogę przywrócić dysku WD3200BEVT 320GB do pierwotnego stanu przed przerobieniem na dysk do konsoli 250GB. Zgubiłem plik oryg.bin. Byłbym wdzięczny za zgrany plik oryg.bin programem HDDHackr v1.30 Build 20110303 do przywrócenia z tego dysku WD3200BEVT. Chyba że znacie jakiś inny sposób.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak wgrasz od kogoś dysk już nie wstanie.
     
  4. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Ogólnie to go chcę przywrócić bo mi od czasu do czasu stuka dziwnie. Wgrywałem bin dawno kiedy jeszcze była stara wersja hddhackr. Jeżeli mówisz, że nie wstanie to spróbuję wgrać jeszcze raz ten bin 250GB w nowej wersji hddhackr może przestanie stukać. akir a skąd masz to info że już nie wstanie dałbyś linka poczytałbym.
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie dla tego, że są tam jakieś inne kody. Ja mam taki jak twój tylko, że 120GB. Przykro mi.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Znajomy wgrał na siłę dysk trup.:) Jak dysk stuka to czeka cie kupno nowego zmiana fw nic ci nie da. Jeśli tylko po to chciałeś to zrobić to nie musisz się fatygować szukając fw:)
     
  7. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Daj maila albo odezwij się na gg (2009854) do mnie to Ci wyśle undo.bin z 320 BEVT
     
  8. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Normalnie pójdzie, jak się wgra inne. Na googlach bez problemu można znalesc te pliki. WD3200BEVT file oryg.bin wystarczy wpisac.
     
  9. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Będę wdzięczny, jeśli mówicie, że pójdzie. dryjamar@gmail.com
    i było by dobrze gdybyś dał zdjęcie naklejki dysku żebym mógł porównać ze swoim
    chce przywrócić bo przed wgraniem dysk nie stukał
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Apacer widziałem jak padł dysk po wgraniu z innej pod serii.:p
     
  11. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Ciekawe czemu nie padają WD BEVS, BEVT jak się wgrywa im zupełnie innego flasha z hitachi żeby widział je x...?
    Pirania36 wysłałem na maila zaraz powinno być
     
  12. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    dzieki wielkie jeszcze zobacze swoj bo chyba trzeba dopasować pod reszte numeru seryjnego

    znalazłem takie coś na necie trochę plików undo.bin w paczce

    [​IMG]

    http://www.filesonic.com/file/1222205114/2010129.rar

    może będziemy dorzucać undo.bin których nie ma na liście co?
     
  13. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LOOL, i tak nikt nie znajdzie swojego!
    Każdy ma inny serial!

    Człowieku, w ogóle spróbowałeś wgrać inny? Działa ci? Ehh.
     
  14. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    nie chodzi mi o serial ale o model WD3200BEVT-****** dokładnie to P/N chyba product number
     
Wczytywanie...

Poleć forum