1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebna pomoc!! Nikt nie potrafi powiedzieć o co chodzi. Resetuje się...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luku91, Grudzień 27, 2013.

  1. luku91

    luku91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam xboxa 360, wszystko pięknie chodziło na hdmi, aż do czasu przeróbki, zaś po niej, na kablu av chodzi normalnie a na hdmi się w kółko resetuje, raz wytrzyma 30 sekund bez resetu a raz 15 minut lun 30 minut, pomoże ktoś, choć naprowadzi co to może być???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Konsola przerobiona RGH ?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Staeiam na wadliwy kabel hdmi. Ewidentnie traci sygnal i ponownie go lapie. Mozna tez sprobowac wylaczyc autodetekcje hdmi

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. luku91

    luku91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. przeróbkę robiłem u kolesia polecanego z forum już jakiś czas temu, pamiętam, że to było niedługo po tym jak był jeszcze problem ze slimami z lipca z przerobieniem, a a aukcja przeróbki nazywała się coś jak flash lt+ 1.91 czy jakoś tak...
    2.kable już wszelakie możliwe testowałem, bo każdy mi to obstawiał kogo bym nie zapytął, od kabli "da vinci" pozłacanych i tak dalej za pare baniek, skonczywszy na tesco kablach i nic sie nie zmienia... reset wyświetlania robilem, ale autodetekcji chyba, nie troche zielony w tym jestem momentami....
     
Wczytywanie...

Poleć forum