1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebna pomoc -RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kryhawrc, Kwiecień 10, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kryhawrc

    kryhawrc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam problem. Dzis aktualizowałem dash do 16202. W szystko raczej poszlo ok(wgrywałem przez simple nand flasher-bo mam corone) konsola sie włącza ale tylko na oryginalnym dashu(i nie pamieta wcale profilu) Kiedy zainstaluje FSD poprzez instalatora -niby wszystko działa do momentu aż nie wyłącze konsoli całkowicie. Po ponownym uruchomieniu ciągle to samo. Co to moze być? Czy cos nie tak z aktualizacja?. Serwis sie kłania?
    Prosze o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Po aktualizacji konsola zawsze się zgłasza z oryginalnym dashem a profil wybierasz po uruchomieniu. Przynajmniej ja tak mam. Prawdopodobnie musisz wyedytować plik "launch.ini". Poszukaj na forum.
     
  4. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Być może oprócz edycji launch.ini, musisz również zaktualizować DashLaunch'a, aby obsługiwał wersję dash'a, którą obecnie posiadasz.
     
  5. kryhawrc

    kryhawrc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam juz dashlunh 3.07 i na razie walcze dalej z plikiem launch.ini

    Wydaje mi sie że plik prawiadłowo wyedytowany i dalej to samo. Wszystko działa dopóki całkowicie nie wyłącze konsoli.
     
  6. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pokaż zawartość pliku i podaj ścieżkę do FSD.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napisałeś ze zmiany wyedytowane....ale czy plik zapisany ??
     
  8. kryhawrc

    kryhawrc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sciągnąłem inny ,gotowy plik launch.ini tutaj z forum i poprostu go podmieniłem
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak dobrze rozumiem, chcesz aby Ci się FSD odpalał ze startem X'a
    Więc w dashlaunch'u masz linijkę DEFAULT, podaj w niej ścieżkę do pliku : default.xex służącego do odpalania FSD

    u mnie np. jest tak: DEFAULT: Programy/FSD/default.xex , potem wciśnij RB na padzie, wybierz HDD i wciśnij X na padzie , wtedy ustawienia zostaną zapisane,
    a po restarcie powinien załadować się FSD
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum