1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

potrzebna pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz19845, Czerwiec 6, 2016.

  1. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Potrzebuje pomocy przybwgraniu dasha.w tej chwili mam 17150 a chce wgrać 17502 żeby zarzucić mu na usb większy dysk.jak trzeba będzie to zapłacę za pomoc w instalacji
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zainstaluj 3.0.17489.0 , 502-ma prawdopodobnie błędy

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale właśnie potrzebuje jakiejś instrukcji żeby nie uwalić konsoli
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pobierz sobie jrunner, na Youtube znajdziesz film z aktualizacją. Na forum tez jest od tego przyklejony temat

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie, nie będzie to program na pc

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1255
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem według linku który mi podeslales ale gdy przechodzę do kroku wyboru dasha to w tym okienku nie mam żadnego do wyboru
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz pobrac z Internetu addash

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli musze pobrać oficjalny dash m$?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie czyli musisz pobrac przez jrunner, tam gdzie wybieras masz add

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  13. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    klikam add dash i nie pojawia mi sie nic w tej tabelce. na filmikach patrzyłem i tam wszystko ok działa a u mnie nie hula.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To wyszukaj w google kernel jaki potrzebujesz+rgh pobierz i wrzuć do jrunner. Ewentualnie sciagnij juz gotowa paczkę z netu z kernelami

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  15. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    W jr tam gdzie masz dash klikasz add dash zaznaczasz jaki chcesz i jr sam Ci pobiera

    XBOX 360 - LT3.0/LTU2/RGH/RGH1.2/RGH2.0/SRGH - KALISZ
     
  16. lukasz19845

    lukasz19845 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie pojawia mi sie tam żaden dash

    w jruner w tej ramce z czarnym tłem na dole po starcie pojawia sie komunikat Connection Error.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Czerwiec 9, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum