1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebna pomoc!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Domel4, Październik 22, 2011.

  1. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, czołem kluski z rosołem.
    Mam problem, który trapi mnie i samemu nie potrafię go rozwiązać. Otóż dzisiaj postanowiłem nagrać na płyte (tak, dobrą, Marvela 8,5 gb dl +) Batmana Arkham City. Czytałem na forum, że wyskoczy błąd jako iż gra zajmuję więcej niż mam na dysku, więc zgodnie z intrukcją zaznaczyłem opcję, aby nagrać do końca płyty. Wszystko ok, 100%, wkładam i... płyta niby się chce włączyć, ale jest cały czas odtwarzanie. Inne gry śmigają typu FIFA 12, Deus Ex czy Dark Souls. I teraz nie wiem, czy źle wypalilem, złe płyty kupiłem (ostatnio na verbatimach nagrywałem), a może wyszła jakaś nowa przeróbka albo to xgd3 u mnie nie śmiga. Za samo przeczytanie i zastanowienie się dziękuje, a tym co pomogą stawiam piwo!

    Ps. Czy w takim razie jest sens nagrywania Drivera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    A masz wgrane LT 2.0 w ogóle ?
     
  4. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem wgraną przeróbke jakąś tam ostatnio. Dwa tygodnie temu. Powiedz mi jak to sprawdzić to lukne ; )
     
  5. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
  6. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No przyznaje, że nie mam wpisanego w opcjach tego sektora 1913760, ale to chyba nie jest zaznaczone i konieczne co nie? A reszte zrobilem zgodnie z tym poradnikiem :)
     
  7. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Wystarczy, że masz zaznaczone Calculate Optimal. Jeżeli tak miałeś to powinno się nagrać bez problemu. Nie wiem jak te płyty Marvela. Ale jeżeli to nie wina płyty to nie masz po prostu najnowszej przeróbki i będziesz musiał od nowa przerobić.
     
  8. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A najnowszą przeróbką jest LT+ 2.0 czy jest coś w stylu 2.0.1?

    EDIT: A może to wina tego, że nie mam najnowszego dasha, to co zmienia?
     
  9. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. buncolll

    buncolll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mysle ze musisz sprawdzic dolkadnie z ta przerobka
     
  11. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak to sprawdzić? Może ktoś wie, czy po FIFIE 12 był jakiś nowy update?
     
  12. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Najnowsza przeróbka to LT 2.0 ! I nie ma żadnego 2.0.1 itd. Wyszedł tylko nowy dash, ale ten nie jest aż tak wymagany... Wystarczy ci 13599.
     
  13. Domel4

    Domel4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie, co może być przyczyną nie działania mi tej płyty? Wersja PAL ściągnięta z torrentów.
     
  14. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W fifie 12 nie było nowych update.
     
Wczytywanie...

Poleć forum