1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

potrzebny nowy lt? przycinki fify?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vendetta, Maj 6, 2011.

  1. Vendetta

    Vendetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam elite z 30.08.2009 przerobioną flashem od nowości tym pierwszym LT - chyba to był 1.1 - nigdy nie podłaczana do internetu.
    Dawno nie korzystałem z forum więc wybaczcie moje laickie pytania:
    1. czy na swojej przeróbce odpalę nowe tytuły? czy konieczny jest upgrade do LT+?
    2. gdzie ewentualnie sprawdzić jakie gry chodzą na mojej przeróbce?
    3. od pewnego czasu zauważyłem przycinki w fifie 11, zazwyczaj po 10min grania z 3-4 razy w meczu taka jakby zwiecha na 2sek. gry zawsze odpalam z dysku i problem pojawia się tylko w fifie, to może być wina gry czy coś się w konsoli sypie? jakby co mam gwarę do 2012 i rrod do 2013.
    4. ostanie pytanie hipotetyczne: skoro xbox nie był nigdy podłączony do internetu i mogę cofnąć przeróbkę (mam klucz napędu), to po jakimś formacie konsoli jest możliwe granie przez net na oryginałach??? czy też czeka mnie ban???

    z góry dziękuję za pomoc
    pozdrawiam Vendetta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie odpalisz gier z AP 2.5
    2. Na forum znajdziesz liste z grami z AP 2.5
    3. Jezeli tylko w FIFIE to cos z plyta.
    4. Jezeli nie podlaczales sie do netu to duza szansa ze nie bedzie bana.
    Chyba ze probowales uruchamiac gry z AP 2.5
     
  4. Vendetta

    Vendetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie uruchamiałem nic z tym AP2.5 - moja najnowsza gra jest sprzed ponad pół roku. no i wszystkie mi działają więc na 99% bez AP2.5
     
  5. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jezeli chcesz cofnac oryginalny fw to wgrywasz plik dummy.bin od napedu
     
Wczytywanie...

Poleć forum