1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebny ONLINE PASS

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Sewek :), Listopad 11, 2013.

  1. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    mam kilka pytań czy dane gry potrzebują Online Pass'ów.

    COD: Ghost
    Assassins Creed IV : Black Flag
    Borderlands 2


    pisane na szybko...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Cod ghost i borderlands nie w assassinie nie wiem ale chyba ma

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    W asasynie jest, ale do pobrania za darmo. Kilka dni po premierze AC4 ubisoft pod falą krytyki zrezygnował z Online Passów w tej grze jak i we wszystkich swoich przyszłych tytułach.
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Borderlands ma onlinepassa

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co z Forza Motorsport 4 i Forza Horizon? :)

    pisane na szybko...
     
  8. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Forzy nie mają online passa

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem czy Ci wierzyć... :D

    pisane na szybko...
     
  10. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem jak Horizon ale 4 nie ma online passów na 100%

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
  11. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
  12. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jest możliwosć żebym uzyskał tego online pass'a do AC4 bez podłączania konsoli do neta (zbanowana) ?
     
  13. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szatek16: po co Ci online pass na zbanowanej konsoli??:) a co do online passa w assassin's creed 4: Black Flag to u mnie na xboxie pokazuje ze kosztuje 70cos tam zloty? skąd za darmo można pobrać??
     
  14. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    We wszystkich przyszłych,a czy przeszłych również? Konkretnie chodzi mi o AC III oraz Far Cry 3 czy te gry też już nie wymagają OP tak samo jak AC IV?
     
  15. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chodzi o to, że wprowadzili taką durną rzecz w AC4, że bez online pass'a nie można zarządzać swoją flotą i gdyby mi się udało to jakoś wgrać to nie było by takiego problemu, więc jeżeli ktoś wie czy da się coś takiego zrobić to prosiłbym o info :)
     
  16. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Minecraft? - czy wystarczy nagrac?

    pisane na szybko...
     
  17. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Według mnie nie ma online pass .
     
  18. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Far cry 3 wymaga jakiegoś paszportu bodajże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum