1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebny plik iXtreme Burner Max

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez neo88, Czerwiec 3, 2013.

  1. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Potrzebuję pliczek z tego tutka bo link wygasł do iXtreme Burner Max a to tutek
    :http://xboxforum.pl/ihas-241/tutorial-crossflash-ihas122-xx-b-do-ihas-524b-130719/

    Bardzo proszę, ponieważ chcę przerobić swojego ihasa.

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wystarczy wspisać w googlach hasło 'iXtremeBurnerMAX' i wyskoczy pełno przeróżnych stron.
    Oto jedna z nich: iXtreme Burner Max Download
     
  4. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, ale ja potrzebuję do ihasa 122B.
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    iHASA 122B crossflaszujesz do wersji 524B.
    Wszystkie pliki są w paczce, którą Tobie podałem.

    Ponadto w pierwszym poście napisałeś, że poszukujesz 'pliczku z tego tutka'.
    Nie określiłeś dokładnie jakiego pliczku.

    Jedynym niedziałającym adresem jest adres pod numerkiem 5, czyli iXtremeBurnerMAX.
    To samo z resztą napisałeś w temacie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    !pnksa czy mógłbyś podesłać mi ten plik na PW? Na stronce podanej przez ciebie plik też jest niedostepny.
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  8. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Muszę nagrywać imburnem? Wole osobiście cloncd.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Xgd3 tak, xgd2 nie.
     
  10. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Muszę weryfikować obraz w imburn po nagraniu?
     
  11. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przed chwilą nagrałem rememberme przerobioną nagrywarka do ihas 524B, w abdx wyskoczyło kilka błedów, płyta nagrała się prawidłowo, ale w weryfikacji pojawiły się błady.
    Wczoraj nagrywałem grid 2 w abdx wszystko na zielono, ale w 3/4 weryfikacji wyłączyli prąd:p
    Widać po scieżkach na płycie że nagrała się do końca.
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    tak jeśli chcesz wiedzieć czy dobrze się nagrało

    a poczytałeś ,że trzeba mieć dobre wgrane media id płyty nie wgrać tylko soft płyta co nie przechodzi weryfikacji to jest kosz, ale działać będzie ale nie w 100procentach.

    i edytuj posty nie pisz posta pod postem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum