1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuję informacji :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gonzio, Listopad 29, 2012.

  1. Gonzio

    Gonzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jestem nowy na tym forum, ale mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć odpowiedzi na parę nurtujących mnie pytań na temat xboxa 360, a mianowicie ostatnio dostałe używanego xboxa 360 arcade (bez wejścia hdmi) i wiem , że jest on przerobiony chyba LT 2.0...
    1. Czy da się gdzieś sprawdzić jaką ma się przeróbkę ?
    2. Gdy kolega nagrał mi parę płytek (L.T 2.0) to dwie weszły, a w innych było URUCHOM GRĘ i dalej nie wchodziło, lub NIEROZPOZNANO DYSKU, myślałem , że to coś z laserem i go przeczyściłem , ale to nic nie dało ;/ I nie wiem co mam teraz z tym zrobić...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    A Być może masz przeróbkę ixtreme 1.6 i dlatego nie chce chodzić... nie jestem pewny niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę.
     
  4. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlepiej sprawdzić nagrywając grę z XGD 3 z topologią na LT2.0. Jak nie pójdzie znaczy,że stara przeróbka jak pójdzie to wiadomo też.
     
  5. Gonzio

    Gonzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, no dobra :D A może to być wina napędu ?
     
  6. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Zależy czy napęd był mocno używany, czy raczej średnio. Tak jak piszą wyżej - nagraj jakąś grę XGD3, przerób pod LT 2.0 i zobaczysz. Jeśli będzie Ci działać to problem rozwiązany. W innym wypadku pisz tutaj.
     
  7. Gonzio

    Gonzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wiem, że to wina lasera ;/ Czyściłem go , ale to nie pomaga niestety.
    Jakbym chciał wymienić cały napęd to automatycznie tracę przeróbkę ?
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  9. Gonzio

    Gonzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jak miałem NAPĘD HITACHI GDR-3120L to mogę wymienić na jakiś inny, czy muszę na taki sam ?
    I czy na NAPĘD HITACHI GDR-3120L mogę wgrać LT+3.0
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Potrzebuję informacji :)

    Musi być taki jak masz fabrycznie, najlepiej kupić tylko nowy laser. Jaki to dokladnie hitachi?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Gonzio

    Gonzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HITACHI GDR-3120L

    Obawiam się, że z wymianą lasera mogę sobie nie poradzić... A nie mam też tyle kasy by płacić 100 zł za wymiane lasera (pytałem u mnie w serwisie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum