1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuje jednoznacznej odpowiedzi o RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stryfe, Luty 7, 2016.

  1. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mój problem polega na tym,że ni cholery nie wiem jak ustawić sobie auto zmianę dysku na RGH. Przez to nie mogę ukończyć wiedźmina 2,itp. Proszę o konkrety i pomoc. Będę naprawdę wdzięczny. Korzystam z FSD i gry odpalam z biblioteki z dysku twardego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gra w folderach, odpowiednio: DISC1 i DISC2.
    W dashlaunch'u zaznaczone : autoswap disc.
     
  4. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak wejść w dashlaunch? :D
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pobrać to i włączyć

    Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
     
    Jabar lubi to.
  6. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam ten program. I tam trzeba włączyć tylko autoswap tak? Ale gdzieś czytałem,że autoswap z dashlauncha i z czegoś jeszcze nie mogą być włączone jednocześnie. To prawda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum