1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuję pomocy - Disney Infinity

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez megafranca81, Maj 28, 2015.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. megafranca81

    megafranca81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kato
    Wczoraj moje dziecko dostało Disney Infinity z Meridą i Stichem...niestety dziś płyta jest już porysowana i nie działa....Prezent na dzień dziecka i mega płacz całe popołudnie-patrzeć już na to nie umiem.
    Ja byłam w pracy - prawdopodobnie tata źle położył konsolę - stąd rysy choć się nie przyzna niestety...
    Mam nadzieje że nie dostanę bana za ten post - nie mam czasu na dogłębne studiowanie regulaminu...może świeżakowi o to pytać nie wolne etc....
    A pytanie brzmi...czy jest możliwy zakup samej płyty?? podkładkę i figurki mamy nówki...
    Ewentualnie wytłoczenie płyty z samą grą.
    Pomóżcie proszę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    nie wiem czy to jest to czego dokładnie szukasz, ale na xbox live marketplace można zakupić Disney Infinite 2.0 za 99zł. Poniżej link do strony :

    http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Disney-Infinity-20/66acd000-77fe-1000-9115-d8024256082c

    Raz zakupina gra na XBL marketplace nie wymaga płyty i będzie można ją zawsze pobrać, nawet jak usunie się ją z dysku. Jeżeli nie chcecie dodawać informacji rozliczeniowych do konta, to można zakupić kartę zdrapkę przedpłaconą 100zł za ok 90zł na allegro.

    Mam nadzieję, że moja odpowiedź okaże się pomocna. Pozdrawiam!
     
  4. megafranca81

    megafranca81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kato

    Super,

    nigdy nic nie kupowałam w markecie...po pracy spróbuję to odkręcić. Jeśli będzie problem - poproszę o support.


    Wielkie dzięki na razie :)
     
  5. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3267
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A nie próbowałaś dać tej płytki do regeneracji? O ile nie jest to ring na całej płycie. Jeżeli ring jest naokoło tzn. że ktoś konsolę ruszał gdy płyta była w napędzie. Na allegro ktoś może sprzedaje samą płytę, figurki wtedy będą działać, bo czy płyta jest z tego zestawu czy z innego to bez różnicy. Aczkolwiek lepsza chyba wersja cyfrowa w tym przypadku, bo nic się ponownie nie zniszczy :)
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Dodam jeszcze, że wersja cyfrowa jest tylko dostępna 2.0. Poniżej znalazłem tabelę zgodności obu wersji.

    https://infinity.disney.com/pl/compatibility

    Nie za bardzo wiem czym są poszczególne elementy wiec proszę osobę zainteresowaną o sprawdzenie przed zakupem czy oby na pewno wszystko będzie działało.

    EDIT :

    A więc nie będą działały światy, cokolwiek by to oznaczało. Polecam spróbować z regeneracją płyty i/lub poszukać oddzielnego nośnika.
     
    Ostatnia edycja: Maj 29, 2015
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Zawsze istnieje opcja zregenerowania płyty w specjalnej maszynie, koszt ok. 25,-
    jeśli rysy są powierzchowne to efekt będzie zadowalający, jeśli są to rysy głębokie, bardzo głębokie lub jeśli folia odeszła - wtedy płyta na śmietnik.
    w każdym dużym mieście znajdziesz regenerowanie płyt, wygoogluj sobie w swoim mieście i próbuj.
    powodzenia
     
  8. megafranca81

    megafranca81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kato
    Moi drodzy, niestety na płycie był taki hebel, że regeneracja??? nie było opcji. Załączam foto tego cuda :). Petroz - wielkie dzięki - weekend uratowany. Gra ściągnięta i znowu jazda od piątku...i codziennie żebranie o możliwość włączenia konsoli. Fajnie Was mieć i wiedzieć że jakby co.... Pozdrówki
     

    Załączniki:

    Ostatnia edycja: Maj 31, 2015
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na miękko takie kręgi byś zregenerowała, nie jesteś pierwsza z tym problemem, to nie są głębokie rysy więc maszyna by to bez problemu zeszlifowała
     
  10. megafranca81

    megafranca81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kato
    W każdym razie już po temacie - nowa gra śmiga
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    I dobrze :)
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum