1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuję pomocy w sprawie xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bashioke, Marzec 25, 2012.

  1. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    A więc tak: mam xboxa 360 ponad 3 letniego Falcona. Nigdy nie mial RRODA ani nie bylo w sumie wiekszych problemow. PRAWIE
    Dlatego że czesto po graniu z plyty po prostu po wlaczeniu sie zawiesza. Dopiero za 3-4 razem odpala. Tak jakby musial sie nagrzac zeby odpalic? Ofc jest przerobiony LT 3.0 . Nie raz zajmuje mi to jeszcze wiecej prob. Czego to moze byc wina? Cd-rom czy płyta głowna? Bo rozmyslam nad wymiana cd-romu - 180 zł ale nie wiem czy to naprawi blad. Nie wiem tez czy warto bo w koncu to falcon ktory niby jest wadliwy i czesto wywala rroda;/ Naped mam teraz lite-on. Konsola jest tez bardzo glosna jak gram z plyty. Co jest po prostu uciazliwe. Co polecacie mi zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Pewnie laser siada. Też tak czasami mam, że póki napęd się nie zagrzeje, to gry się zacinają lub wywala błąd "przetrzyj szmatką".
    Gdy pochodzi płyta z 5 minut to już wszystkie gry od razu się wczytują. Dziwne ale prawdziwe.
     
  4. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    dokladnie mam to samo. To teraz pytanie czy warto wymieniać napęd na nowy? Ludzie narzekają że FALCON siada bardzo często... tzn. RROD. A konsola ma już z 3 lata. Mogę się spodziewać RRODA nie długo. Ale skoro już tyle działa toi miałem jakiegoś farta przy kupnie i nie mam trafnej wersji? 180 zł to nie mało. I szkoda by było wydać je na coś co może nie długo przestać działać. Nie wiem co zrobić...
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja posiadam falcona. Kupiłem go UŻYWANEGO w 2009 roku (data produkcji maj 08) i nadal działa.
    Ja niedługo będę wymieniał nie napęd, tylko laser (koszt 40-50zł).
    Jak kupisz napęd to będziesz musiał go jeszcze raz przerobić i wgrać klucz napędu ze starego.
     
  6. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    dałbym napęd do wymiany w serwisie gdzie odrazu wgrywaja też lt 3.0. Bo balbym sie sam co kolwiek robić... Natomiast serwis moze mnie oszukac i zamontowac uzywany naped...
     
  7. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
Wczytywanie...

Poleć forum