1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

potrzebuje pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tusek1, Marzec 3, 2012.

  1. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    mam wgrane LT 3.0 nie mogę wrzucić gry na dysk za każdym razem wywala mnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką nagrywarką nagrywałeś?


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    miałem za instalowane fife 12 szybciej i ja od instalowałem i chciałem na nowo ją za instalowac a tu wywala mnie przy 44 procentach
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Pewnie porysowana płyta
     
  8. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    nagrywam płyty nową nagrywarka nagrywa w stu procentach u kumpla idzie za instalować gre a u mnie ja wyrzuca

    Edit:
    nagrałem od nowa i dalej to samo


    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  10. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    bo o dziwo mam jeszcze stare gry XGD3 nagrane 97 procentach te mogę wrzucic na dysk
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli DashBoard wyższy od 13604 to nie możesz.
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Wrzucić może, tylko podczas grania błąd autoryzacji wyjdzie po paru minutach.
     
  13. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    tak podczas grania cie wyżuci a w stu procentach nagranej gry nie mogę jej za instalować
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A wywala Ci błąd zawsze w tym samym miejscu podczas instalacji czy na różnych procentach?
     
  15. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    prawie zawsze w tym samum miejscu 44 46 procentach
     
  16. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  17. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    morze masz kolego racje z tym laserem ale wlasnie nagrałem do sprawdzenia fife12 plyta nie ma ani jednej rysy a mimo to ja wyrzuca
     
  18. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Możesz mieć płytę w stanie idealnym, oryginał prosto ze sklepu itp. i to Ci nie pomoże jeśli laser pada..
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wrzuc jeszcze płytę z filmem dvd Jak nie ruszy to na 100% laser.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co to za teoria spiskowa:p. Chyba nie czytales tematu. Ja obstawiam nagrywarke, lecz to zgaduj zgadula

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  21. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wrzucić można ale działać nie będą bo będzie wyrzucać błąd autoryzacji dysku jak włączysz gre
     
Wczytywanie...

Poleć forum