1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuje Programu do zmiany IP.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kasztanek9994, Kwiecień 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Witam ... kiedys mialem jakis program "routecontrol" czy jakos tak . ale on nie dzialal :( ...

    a wlasnie zamowiem neostrade 6mb/s ... i chcialem zeby automatycznie ruter zmianial sobie ip .

    Nazwa : TP-LINK TD-W8901G
    [​IMG]

    Prosze o szybka pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem na ten router są na razie tylko 2 sposoby, użyć Jdownloader tak aby rozłączał lub resetować cały router.
     
  4. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    acha ... thx popróbuje ;] ...
    tak wgl. to jeszcze moze to byc wazne ze mam " Viste " ;( .

    EDIT : Dodam jeszcze ze mam 2 komputery pod ten ruter (oba sa przez Wi-Fi)
    Stacjonarny przez Wi-Fi (karta bezprzewodowa) i laptop (z Wi-fi) ... sciagam rzeczy na laptopa :) . jc
     
  5. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Juz Sobie Poradziłem.

    Wiec tak .

    Odpal JDownloader .
    * Wejdz w zakladke "ustawienia" (1 numerek)
    * Kliknij "Ponowne Połaczenie" (2 numerek)
    * Kliknij "Skrypt CLR" (3 numerek)
    * W puste okienko wklej ten skrypt (4 numerek)
    Kod:
    <CryptLoad>
    <Router name="TP-LINK W8901G" />
    <Command method="Auth" action="" />
    <Command method="POST" action="safebrowsing/downloads">
    <Parameter name="client" value="navclient-auto-ffox" />
    <Parameter name="appver" value="3.5.7" />
    <Parameter name="pver" value="2.2" />
    <Parameter name="wrkey" value="AKEgNit4CE2EyimB6bJBQRfjX5u1KjQUKSclbtpZNWJBexvyINP9yDF_cdPsJZ3vi1PRRJzvDorWxtfrh9H_3zJ7UnZkzxxMgA" />
    </Command>
    <Command method="GET" action="safebrowsing/rd/goog-phish-shavar_a_82076-82080.82076.82077-82080:" />
    <Command method="GET" action="status/status_deviceinfo.htm" />
    <Command method="GET" action="maintenance/tools_admin.htm" />
    <Command method="GET" action="navigation-maintenance.html" />
    <Command method="GET" action="maintenance/tools_system.htm" />
    <Command method="POST" action="Forms/tools_system_1">
    <Parameter name="restoreFlag" value="0" />
    <Parameter name="Restart" value="RESTART" />
    </Command>
    <Command method="GET" action="progress.htm" />
    <Command method="GET" action="navigation-status.html" />
    <Command method="GET" action="status/status_deviceinfo.htm" />
    </CryptLoad>
    * Potem kliknij "zmien adres IP" (numerek 5)

    Powinno działac :) :D :yeye: :yeye: :yeye: :D


    (Obrazek)

    [​IMG]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum