1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

potrzebuje rade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lizok93, Grudzień 28, 2009.

  1. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    NOWY XBOX 360 PREMIUM ODBLOKOWANY GWARANCJA 3 LATA (865094875) - Aukcje internetowe Allegro

    mam zamiar kupic tego xboxa który jest na powyższej aukcji. i mam w związku z tym pytanie: czy jesli kupie tą konsolę to będą mi działać także gry ściągnięte z sieci? bo tam pisze że "NA ŻYCZENIE KLIJENTA PO ZAKUPIE KONSOLI ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYCIĄGNIĘCIA KLUCZA Z NAPEDU I ZAMIANA NA DOWOLNIE INNY np: 1.6 lub inny WYBRANY PRZEZ CIEBIE ZA DARMO BEZ DODATKOWYCH OPŁAT I BEZ UTRATY GWARANCJI !!!".
    czyli że to mi zapewni to o co pytam?? i na jaki klucz mam zamienic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kazda konsole da sie przerobicwiez beda ci chodzic gry z internetu. w aukcji jest napisana wymiana zeby allegro sie nie czepialo :p popros o wgranie ixtreme 1.6 non stealth - beda wiedziec o co chodzi :p
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hm ja na twoim miejscu bym sie zastanowil bo 830 zl za premiuma z 20 gb miejsca to troche wedlug mnie za duzo(+35 zl za przesylke), wolalbym dolozyc te np 120 zl i kupic z dyskiem 120 gb wersje elite + jakies tam gry ktore sa w zestawach z elite, pozatym nie pisza tam czy to wersja falcon czy jasper tylko napisane jasper/falcon, wiec pewnie niewiadomo co dostaniesz bo maja i nowsze i starsze xboxy

    ps. jesli masz w swoim miescie sklepy typu carrefour to poszukaj tam bo co miasto to maja inne promocje np ja 3 tygodnie temu kupilem z 999 elite 120 gb z gra pure i lego batman , co nie jest cena ani drogo ani tanio, a widzialem w innych miastach np za 930 zl ten sam zestaw

    dodam jeszcze ze na powyzszej aukcji jest zdjecie wlasnie z konsola falcon, czyli troche starsza od najnowszego i polecanego jaspera bo ma napisane ze ma napiecie 16,5 A a jasper ma 12,1
     
  5. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    no w sumie masz rację ale te 130 zł to mogę przeznaczyć na drugiego pada. wątpię żeby te 100GB więcej było dla mnie konieczne bo i tak tego nie wykorzystam. a przed kupnem i tak się zorientuję czy poprostu nie można wybrać między jasperem a falconem bo wolałbym jaspera...
     
  6. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przepraszam za pomylke zdjecia na powyzszej aukcji pokazuje xenona albo zephyra czyli pierwsze modele te przegrzewajace sie. hm. jesli chodzi o miejsce to 20 gb bedzie ci malo :] ja mam konsole od 2 tygodni i praktycznie kazda gre instaluje zagralem narazie w 4 gry(ponad 20 gb) i kazda jest zainstalowana , a co to sa 4 gry- to bardzo malo , no ale wybor nalezy do ciebie :] moim zdaniem minimum 60 gb

    ps. mozesz kupic w sklepie normalnie wersje arcade (do ktorej beda gry ) w cenie do 660 spokojnie powinienes w swoim miescie znalezc do tego dokupujesz np na allegro dysk 120 gb (do 200 zl te znajdziesz spokojnie) i masz werjse elite za 860 zl czyli za ta sama cene a dysk masz 120 gb no i gratis gry do wersji arcade xboxa
     
  7. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    a gry trzeba instalowac na dysk czy poprostu można śmigać z płytki?? niestety ja nie mam dostępu do żadnego sklepu w okolicy w którym dokonali by mi przeróbki xboxa. a na tej aukcji oferują z przeróbką od razu. z tym że jeśli to nie będzie jakiś nowszy jasper to raczej sie nie opłaca kupować tak?

    ps. ta aukcja sie dzisiaj konczy a ja kaske będę miał dopiero w przyszłym tygodniu :/
     
  9. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no innej niz jasper nie kupuj, po za tym naprawde radze jak cos chcesz z allegro w cenie 830zl(a z przesylka 865zl) poszukac xboxa arcade (z grami) + dokupic dysk np 120 gb i w tej samej cenie 865 zl bedziesz mial arcade z dyskiem 120 gb czyli to samo co elite

    ps. mozna smigac z plyty , jednak lepiej zainstalowac bo po 1. oszczedzasz naped bo praktycznie wogole nie pracuje, po 2 gry chodza plynniej , nie ma 'zawieszek' na doczytywanie tekstur itp, no i cisza w pokoju bo w xboxach napedy chodza tak glosno jak czolg :]
     
  10. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Tu chodzi o to że jak wiadomo nie można odpłatnie przerabiać konsoli dlatego piszą taką cenę bo od razu wliczają przeróbkę a jakby ktoś się pytał to konsola taka droga a przeróbka gratis
     
  11. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    tak jak mówie chyba będę musiał przepłacić bo nie mam gdzie przerobić. a na grach mi nie zależy.
     
  12. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no okej okej , ale mozna i kupic np arcade juz przerobionego :] zreszta zrobisz jak chcesz, ja w zasadzie jak pisalem za swojego x360 elite 120 gb z lego batmanem i pure dalem 999 + przerobka 80 zl = 1080 zl co nie jest cena ani droga ani tania jednak kupowalem jakies 2 tygodnie temu i o xboxie nie mialem pojecia , teraz jak juz mam troche pojecie to kupil bym tak

    -wersje arcade z grami do 650 juz przerobiona
    - oddzielnie dysk twardy 120 gb do 200 zl

    reasumujac wyszlo by mnie to 200 zl taniej i mialbym praktycznie wersje elite :]
     
  13. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    XBOX360 ELITE JASPER 120GB Przerabialny + GRATIS (858561697) - Aukcje internetowe Allegro

    a może coś takiego??
    jako że doznałem przypływu gotówki... iXtreme dokładają w cenie a i odebrać moge osobiście...
     
Wczytywanie...

Poleć forum