1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuje Speca od nagrywania gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xardas919, Czerwiec 27, 2012.

  1. xardas919

    xardas919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko,

    Konsolka moja to Ellite jasper z 2008 roku, napęd Samsunga aktualnie ale przedtem też chyba był Samsung kupilem ją 2 lata temu
    zaraz po zakupie zawiozłem ją na przeróbke pod 1.9 apo pół roku na 2.0 sporo gierek już sobie przećwiczyłem ale nadeszła chwila na nowsze tytuły
    aktualnie ma dasha 13599 ale w razie czego ściągnąłem sobie 13604 i czeka na razie. Wczoraj z kase wgrałem sobie Lt 3.0

    i tutaj prosze o przeprowadzenie mnie przez te skomplikowane na tą chwilę dla mnie manewry z abgx itp itd żeby można było sobie pograć

    czeka na mnie Saints Row 3

    1. czy zanim ściągne gre z neta mam patrzeć czy jest ona przystosowana pod 3.0 czy coś bo kiedyś na jakimś forum tak gadali?
    2jak miałem 2.0 to przez 2 dni grałem w COD BO a potem wrzuciłem jakąś inną grę i chyba chciala aktualizacje a ja głupi akceptowalem i potem Cod nie działa do dziś. aktualizowało dash?

    pomóżcie ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do Samsunga nie ma LT+3.0 jest LT+2.01...

    1. Na Samsungu działają gry XGD3 z topologydata pod LT+3.0 i LT+2.0
    2. Pewnie tak i wgrało cichą aktualke.
     
  4. xardas919

    xardas919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli abgx powinien topology dograć i można nagrywać tak ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jeśli naprawdę masz samsunga to jest to obojętnie czy do XGD3 dograsz topology czy nie, będzie działać.
     
  6. xardas919

    xardas919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam jeszcze jedno pytanie

    1.. jeżeli teoretycznie mam 2.01 to moge gry z xgd3 przerabiać na 2.0 tak
    2.. wgrałem topologie do Saits row 3 przez program Xbox Backup Creator pod 2.0 to moge nagrywać czy jeszcze przez abgx`a puścić , jeżeli tak to niech mi ktoś screena podeśle jakie ustawienia czy po prostu po lewej wszystkie po prawej co drugie i level 3
     
  7. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Teoretycznie tak ale nie ma to sensu
    2. Możesz puścić przez abgx tylko z opcją Disable Writes aby nie dograło ci z powrotem topologi

    Jeżeli chcesz nagrywać pod LT2.0 to polecam ten artykuł w nim masz wszystkie ustawienia i screeny http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
  8. xardas919

    xardas919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobiłem wszystko tak jak w poradniku
    niestety przy wypalaniu pokazało błąd że za mało miejsca no ale ja kontynuowałem tylko że po tem przy weryfikacji ok 90 tysiecy sektorów nie zapisanych
    płytke w X`ie rozpoznaje tylko że przy uruchamianiu wywala żeby przczyścić

    co wy na to ? to chyba nie jest ocean spokojny ten świat przeróbek żeby nie znaleść rozwiązania więc chciałbym prosić o pomoc


    nagrać na inną płytę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum