1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Potrzebuje zlozyc kompa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mureek, Listopad 4, 2009.

  1. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    NOWY GATEWAY FHD 2401 dvi/full HD/HDCP/pip SALONY (797499837) - Aukcje internetowe Allegro

    +

    E6300 2x2,8/4GB PC800/500GB/GTX 260 1GB +GRATIS ! (793101098) - Aukcje internetowe Allegro

    znajde w tej cenie cos lepszego?

    Monitor nie koniecznie 24", ale konieczne fullHD hdmi i picture in picture
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Powiem tak, lipa jest z takim zestawami na allegro(wiem z doświadczenia)
    Najlepiej napisz do jakiej ceny szukasz kompa i do czego potrzebujesz:)

    PS. ten post to trochę nie na miejscu:ban(forum o Xbox-ie 360) ale już go dokończmy:)
     
  4. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Do czego i ile masz kasy na ten cel ?
     
  5. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    ile dokladnie jeszcze nie wiem do konca, mysle, ze tak 3000 to gorna granica.
    Ogolnie tak: monitor zostalbym przy tym, reszta nie wiem, nie gram nalogowo na kompie w gry, czasami w cod4 po necie pykne i tyle, ale nie powiem coda6 tez bym kupil do gry po necie, wiec dobrze by bylo pograc na jakis rozsadnych detalach.
     
  6. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    Takie cos:
    Procesor : AMD Athlon II X4 620
    Chłodzenie Procesora : AC Freezer Xtreme Rev. 2
    Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P
    RAM : GoodRam 2x2GB 1333MHZ
    Karta Graficzna : Palit GeForce GTX 260 896MB Sonic
    Zasilacz: BeQuiet PurePower L7 530W
    HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3
    Napęd : Samsung SH-223B SATA

    lub

    Procesor : AMD Athlon II X4 620
    Chłodzenie Procesora : AC Freezer Xtreme Rev. 2
    Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P
    RAM : GoodRam 2x2GB 1600MHZ
    Karta Graficzna : XFX Radeon HD4890 1GB
    Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W -
    HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3
    Napęd : Samsung SH-223B SATA

    cena 1 zestawu okolo 2200 drugiego okolo 2400
     
  7. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    takie pytanie mam, oplacaja sie 4 rdzenie? nie obrabiam grafiki, nie montuje filmow. Gry korzystaja z max 2 rdzeni, sklanialbym sie bardziej ku jakiemus C2D sensownemu.
     
  8. assassinmaster

    assassinmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opatów/świętokrzyskie
    Jak chcesz to ci złoże zestaw tylko napisz na pw (oczywiście pisemne)
     
  9. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    monitory, ktore maja wiecej niz jedno wejscie maja przyciski do przelaczania sygnalu? np mam wlaczonego windowsa 'pstryk' przelaczam gram na xboxie a windows dalej chodzi sobie 'pstryk' wracam do windowsa?
     
  10. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    narazie i tak gry nie wykorzystuja 4 rdzeni:) spokojnie mozesz brac:

    AMD PHENOM II X2 545 BOX / 3.0 GHz, AM3. 325 zł

    chyba ze wolisz intela to:

    INTEL CORE 2 DUO E7600 - 3.06 GHz BOX ( BX80571E7600 ) 499 zł
    lub
    INTEL CORE 2 DUO E8400 - 3.00 GHz BOX ( BX80570E8400 ) 615 zł

    tylko cenowo jest ogromna roznica a w osiagach az takiej nie ma.
     
  11. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    do tego potrzebowalbys vga box. nie ma mozliwosci przelaczania w monitorze sygnalu.

    narazie i tak gry nie wykorzystuja 4 rdzeni spokojnie mozesz brac:

    AMD PHENOM II X2 545 BOX / 3.0 GHz, AM3. 325 zł

    chyba ze wolisz intela to:

    INTEL CORE 2 DUO E7600 - 3.06 GHz BOX ( BX80571E7600 ) 499 zł
    lub
    INTEL CORE 2 DUO E8400 - 3.00 GHz BOX ( BX80570E8400 ) 615 zł

    tylko cenowo jest ogromna roznica a w osiagach az takiej nie ma.
     
  12. Metru27

    Metru27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachwoice
    Ja Ci powiem tak. Kolega ostatnio kupic tego E8400, mówię o tym który napisał kolega wyżej i jest bardzo zadowolony. Nie polecam Ci 4 rdzenie, z uwagi na to że Bardzo ale to bardzo mało programów w tej ''obecnej'' chwili uzywają 4 rdzenie.

    Ja osobiście mam AMD i jest może i jest wydajny lecz bardziej ''W/G MNIE'' jest Intel.

    Jeśli masz kasę, możesz kupić też Gefoca 275 bodajże... Kolega ma kompa za 3200zł, i jest BARRDZO zadowolony. Jesli chcesz mogę podesłac Ci jego specyfikacje.

    pozdro
     
  13. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    to zalezy czy masz athlona czy phenoma. jaka jest liczba cache 1 poziomu,2 poziomu,3 poziomu. tez od reszty specyfikacji zalezy. a najlepiej to wejsc na strone z testami sprzetu i zobaczyc sobie samemu jak dany procesor, karta zachowuje sie przy danej specyfikacji i na danej konfiguracji
     
  14. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    Napęd Blu-ray Sony BDU-X10S
    Nagrywarka DVD-RW DL (Opatric AD-7200 S)
    Pamięć ram DDR2 2 GB Geil
    Procesor Intel core2duo 2,66Ghz e6750
    Płyta główna Asus P5w DH Deluxe
    dysk twardy WD 250 GB wd2500ks
    Czytnik kart All in one CHIEFTEC
    Karta graficzna hd2900xt
    Zasilacz 525Watt (Cichutki)(2-miesięczny)
    Nowy ultracichy system chłodzenia procesora
    obudowa TRACER PHANTOM TRO-979
    Oryginalny system Windows Vista Ultime oraz Windows XP Home
    Nowa nie używana karta graficzna HD4350

    taki zestaw ile moze byc warty? chce go wziazc w rozliczeniu. bez tego blu ray
     
Wczytywanie...

Poleć forum