1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powarzny problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qatroo, Styczeń 12, 2010.

  1. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam! Mam poważny problem a właściwie pytanie. Na odłączonej (odłączonej od kabla zasilającego i HDMI) konsoli wyjąłem dysk 120GB HDD bo byłem ciekawy jak tam jest to wszystko połączone. Po ponownym podpięciu i uruchomieniu konsoli ukazały mi się 3 czerwone światełka (ROD) Pomyślałem o K.... i szybko wyłączyłem konsole. Po jakichś 10 sek. włączyłem ponownie i wszystko działało poprawnie.
    I teraz pytanie
    - Czy to reakcja konsoli na ponowne podpięcie dysku
    - Czy może to być spowodowane złym podpięciem dysku (czasami załapie czasami nie)
    - Czy coś takiego może się jeszcze zdarzyć

    Konsola X360 Elite Jasper
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    Nie wydaje mi się żeby to była reakcja konsoli wiele razy wyciągałem swój dysk i nic nie było
     
  4. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Powa'ż'ny problem to Ty masz z pisownia . ('ż') :D

    A co do błedu może kabel gdzieś nie łączył; na moje to jedna z najbardziej możliwych przyczyn ;] jak coś podpinasz to sprawdź lepiej dwa razy czy dobrze ;P
     
  5. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    czasami wyskakuje rod jak masz złe podpięty zasilacz lub kabel wideo i ja stawiam na to. jeżeli wcześniej nie miałeś żadnych problemow to nie powinnes się przejmować
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Przepraszam za ten błąd "Ż" (tylko mnie nie bij .) No cóż.. czyli teraz wszystko powinno działać ?


    Nie chce pisać nowych postów bo by ktoś se pomyślał że nabijam ^^
    Rod pojawił się jeszcze 2 razy i okazało się że dysk jest źle podłączony no cóż na przyszłość mam nową informację dzięki all
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    TAK ;] Na przyszły raz bardziej się postaraj przy podłączaniu przewodów i powinno być ok ;] pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum