1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poważne pytanie dot. przeróbki.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amerigo, Marzec 31, 2010.

  1. amerigo

    amerigo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brisbane
    Witam.
    Zamierzam kupić kolejnego xboxa i mam pytanie.
    Gostek mówił że ma starszą wersję przeróbki (przerabiane ok. 1,5 roku temu).
    Maił do tego ok. 20 kopii zapasowych.
    Teraz przerobił (podobno) na LT i nadal działają mu te gry.
    Czy to jest możliwe że te gry z tamtej przeróbki działają na LT. Czy może poprostu nie przerobił na lt i wała wkręca?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na LT dziala wszystko, a dokladniej LT, to ix, który teoretycznie chroni cie przed banem na przerobionej konsoli
     
  4. amerigo

    amerigo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brisbane
    Jak więc sprawdzić że to Lt a nie starsza przeróbka?
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Mozliwe i tak musi być,gdyż np. taki 1.61.NS czyta wszystko nawet spaczowane gry,
    tak samo jest bodajże z LT
     
  6. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprawdzić? Poprostu uruchom kopie z wave4 i włóż do napedu. LT odczyta. Starsza przeróbka mniejsza, badz rowna 1.6 nie odczyta wave 4, czy wave 6.
    LT all
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    NIe do końca. Są przeróbki, które też przeczytają wszystko (1.6NS; 1.61NS; 1.51 z napędem Hitachi)

    Jedyny sposób to podłączyć napęd do kompa
     
Wczytywanie...

Poleć forum