1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powazny problem ze sciagnietymi obrazami ISOO

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pan Gąbka, Sierpień 6, 2009.

  1. Pan Gąbka

    Pan Gąbka Guest

    Dzień dobry

    Od zawsze ściągałem obrazy gier z tl maja szybki transfer wiec jedna nocka i se gralem w co chcialem. Na linuksie wypalalem plytki omegi i zadnej plyty nie marnowalo chyba ze zapomnialem zmienic parametr nagrywania ale to nie wina plytki. Jakis czas temu zmienilem flasha na 1.6 a przed tym nagralem ufc i sacreda i te gry działają. Ale nastepne gry które chcialem nagrac prototype xmen gta 4 ninja gaiden 2 wywala blad tak mnie wiecej w polowie nagrywania. Mowie zmienie system bo moze linuks cos kaszani. Po nagraniu windowsa problem dalej sie pojawia. Zaczalem sprawdzac obrazy abgx i wiekszosc wywala bledy w ninja gaiden nie wywalil bledu ale i nie nagral obrazu przez iso burn. Czytam komentarze na tl pod obrazami i ludzie chwala ze ********* gra wiec wnioskuje z tego ze nagrywaja plytki. W czym moze byc przyczyna? Wczesniej pieknie nagrywalo a teraz dupa ze tak ujme to brzydko. Bardzo prosze o pomoc i porady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Palnik przeszedł do krainy wiecznego smazenia najprawdopodobniej.
     
  4. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    1 jak wyżej, nagrywarka pomału zdycha
    2 zamiast omegi wypal na verbatim-ie
    3 miałem przypadek że nagrywarka strasznie muliła i płyty w połowie przestała wypalać, sprawdziłem mem-testem i okazało się że RAM padł
     
  5. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wypal clonem jeśli zakończy sesje a gra bedzie chodzić z problemami to palnik
     
  6. Fikou

    Fikou Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam,

    ja mam inny problem.. szukałem na forum ale niestety nie znalazłem.

    Ściągam Counter-Strike na Xbox'a.

    i mam pytanie jak wypalić płyte aby działała na XBOX 360? Taka sama procedura jak przy xbox 360? Czy poprostu obraz iso nagrywam na płyte dowolnym programem?

    Prosiłbym o odpowiedź lub Tutorial dziękuje
     
  7. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    Pannowie to nie palnik... też tak miałem (win 7) próbowałem mandrivy wina xp, 2000 viśty i ****! Winy spalonych płyt nie znalazłem do DZIŚ a minęło ok 3 miechów... po prostu coś mamy z hardwarem :D
     
  8. tr0j4nq

    tr0j4nq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Palnik - czytaj laser w napędzie, czyli hardware, a nie software :)
     
  9. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywanie na xboxa wymaga ogromnej precyji, mailem dobra nagrywarke, wypalile mase na ps2, trcohe na xboxika ale zaczela albo sypac beldami w czasie nagrywania w imgburn albo nagrywala niby ok a plyta nie dzialal w xboxie, po wymianie na nowego NECa zadnej plyty nie zmarnowalem. Nie ma co czekac, przy tych cenach dvd dl to dwa pudelka = nowa nagrywarka
     
  10. Fikou

    Fikou Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    gry XBOX 1 nagrywamy na płytach DVD+DL a nie.. DVD+R? .. mógłby ktoś pomóc tutorialem? Czy to poprostu zasada jest włóż nagraj.. mam obraz .iso gry Counter-Strike.
     
  11. Fikou

    Fikou Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Dla ułatwienia rozwiązania problemu.. :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    prosze o pomoc.
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Siada palnik(nagrywarka)-kup nowa

    kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum