1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powitanie i pytanie

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez gutierez, Luty 24, 2013.

  1. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Witam.Dlaczego nie dziala przekierowanie linkow do poradnikow?Szukam informacji na temat przygotowania sciagnietych gier do odtwarzania na RGH.Nie moge nigdzie znalezc poradnika na ten temat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Powitanie i pytanie

    Cześć, nie działają bo trzeba je odświeżyć..
    Jak przerobic iso aby dzialało na rgh, znajdziesz w dziale JTAG/RGH >Artykuły ;-)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Zapytam inaczej-czy kazda sciagnieta gra jest w iso?Chodzi mi konkretnie o Crysisa3 iMARS z piratebay,bo nie znam sie na strukturze iso i nie wiem czy to jest to.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Powitanie i pytanie

    No tak, jest to obraz .iso, żeby odplić na rgh musisz przekonwertowac do .god lub .xex

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  6. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    ...kto pyta nie bladzi...dzieki,znalazlem.Korzystajac z Twojej uprzejmosci,czy jest jakas roznica miedzy .god a .xex?Ktorys jest lepszy?I osobiste pytanie-uwazasz ze starczy sam RGH czy lepiej tez LT,jesli juz oba to czy nagrywarka ihas jest niezbedna?
     
  7. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Ok,temat rozkminilem,mozna nie odpowiadac.
     
  8. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Dzis w koncu przerobilem konsole rgh..Od razu chcialem grac a tu lipa,podlaczyc mozna pamiec sformatowana w fat32,a ja mialem pelny dysk danych w ntsf.Kupilem od razu pendrive,wszystko smiga.Mam pytanie-jak sie przenosi gry z pendriva na wewnetrzny dysk twardy?Macie jakies linki do poradnikow?Poszukalbym,ale ide na noc do pracy,wiec jak mozecie dobrzy ludzie to pomozcie.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Powitanie i pytanie

    Dzial rgh dla zielonych. Jesli masz fsd tam masz masz mozliwosc kopiowania

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  10. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Jak jest z podlaczaniem przerobionej RGH konsoli do sieci?Rozumiem,ze xbox live odpada,ale jakos i po cos sie podlacza.Podpowie ktos jak skonfigurowac polaczenie zeby nie laczyl sie z xlive i co mozna robic bedac podlaczonym?
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chłopie wszystko jest na forum dział jtag rgh albo google
     
  12. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Dzieki za pomoc,normalnie stawiam co browar.
     
  13. gutierez

    gutierez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Tryb.
    Jak masz czas na przejrzenie 10 000 stron to gratuluje.Jesli ktos ma linka do konkretnego artykulu to poprosze,a za taka pomoc jak kolegi wczesniej dziekuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum