1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powolny internet w konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 65userow, Maj 24, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taki problem ze w xboxie internet strasznie wolno dziala mi net a w PC dziala wysmienicie.Mam 6mb neostrady z routerem. Powtykalem w rozne wejscia kabelek ale nic.

    Prosze o pomoc-THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przez wi-fi czy kabel?
    na konsoli będzie troche wolniej bo odrazu wyświetlają ci się filmiki na spotlingu (cod black ops)
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    ale chodzi Ci o lagi w grach?
     
  5. Own3dPL

    Own3dPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Przed chwila spotkalo mnie to samo na PC wszystko dziala normalnie a na konsoli tak powolnie ze nic sie nie da zrobic. Gdy wszedlem na BF BC2 w statystyki to pokazalo mi ze mam 1poziom zero zabic i zero szpilek a gdy wchodze w szybka gra pisze ladowanie i nic sie nie dzieje, czekalem dosc sporo czasu. Wie ktos co to moze byc za problem?
     
  6. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    ja dzisiaj rano zauważyłem że były jakieś problemy z działaniem live'a. wyskakiwał jakiś błąd przy logowaniu, niestety nie zapisałem nigdzie tego nr-u. nie działał marketplace i te inne zakładki. jedynie zakładki moja konsola i przyjaciele działały poprawnie
     
  7. Own3dPL

    Own3dPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja od wtorku mam jakis dziwne problemy z live. Wczoraj nie moglem sie rano zalogowac we wtorek bardzo wolno chodzilo niekiedy no i ten dzisiejszy problem.

    takie pytanie
    grasz w bc2? to cie dodam
     
Wczytywanie...

Poleć forum