1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

powrót do Liteona - pomocy?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mario1500, Grudzień 1, 2010.

  1. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam wszystkich

    Mam konsole ze spoo..wanym napędem z liteona na samsunga, niestety w sklepie jak mi przerabiali (2 lata temu) nie oddali mi orginalnego napędu :(


    W związku z tym mam takie pytanie - w sumie to kilka :

    1. Chce wrócić do Liteona i czy musi to być taki napęd jak był czy może być obojętnie jaki napęd Liteon, [FONT=&quot]ewentualnie[/FONT] na napęd Benq bo też jest LT+ (dodam że nie zależy mi na onlline)?

    2. Czy przy wymianie na Liteona wystarczy sczytać KEY z Samsunga i wrzucić go do fla..a LT+ pod Liteona ([FONT=&quot]ewentualnie[/FONT] Benq)?

    3. Czy trzeba z powrotem spoo..wać z Samsunga na Liteona ([FONT=&quot]ewentualnie Benq)[/FONT], czy wystarczy tylko wykonać czynność z pytania 2 ?

    Proszę o odpowiedzi na moje pytania które mnie nurtują
    Z góry WIELKIE DZIĘKI :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    1) musi byc taki jak był
    2) tak
    3)2
     
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    @Fannadil
    czyli nie spoo..jemy tylko wrzucamy KEY do fla..ha i to wsio?
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    no tak nowy dash wykrywa spof wiec odpada
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nic nie spoofujesz wsadzasz napęd taki jaki był na poczatku u ciebie
    w xboxie i do FW LT+ wklejasz swój klucz napędu i wgrywasz...
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ale czy to musi być Liteon z tą samą wersją czy może być nowszy Liteon? , bo ja miałem z tych pierwszych Liteonów co jeszcze nie było przeróbek.
     
  8. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musi to byc ten sam model ktory orginalnie byl w konsoli prawdopodobnie u ciebie byl v1 ;)
     
  9. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    no to d..a , bo pewnie już nigdzie takiego nie znajdę :(

    Dzięki wielkie za odpowiedź
    Pozdrawiam
     
  10. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  11. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jestem ponownie
    jednak jeśli chodzi o granie offline można włożyć obojętnie jaki napęd - tego się dowiedziałem od kolesia który przerabia konsole od 6 lat

    naprawa XBOX360 (1-12-2010 19:34)
    tak przy nowym dashboardzie bedzie dzialal kazdy naped
    naprawa XBOX360 (1-12-2010 19:34)
    niezaleznie od modelu czy firmy

    Dodam że podpytałem się też w sklepie w którym też przerabiają konsolę i potwierdzili mi to: że do grania offline może być obojętnie jaki napęd. A przecież wiadomo że jak się ma przeróbkę i gra się na XBL to prędzej czy później dostanie się BANAna, chyba że ktoś zrobi tak jak mój znajomy który ma 2 xbox'y jeden z przeróbką (do singli) a drugi bez (do XBL gdzie kupuje tylko orginały)


    więc mam już rozwiązanie, bo nie zależy mi na XBL bo gramy z kumplami w sieci lokalnej :)
    dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam


     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ale nowe gry z ap25 ci nie pojda
     
  13. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mario, to daj znać jakiego liteona Ci tam włożą i czy wszystko będzie śmigać, ciekaw jestem, czy to pójdzie. Ja też u siebie wymieniałem napęd, ale zgodnie z informacjami na ten sam jaki był. Tak na marginesie, to na alledrogo było pełno litków v1 i własnie tam kupowałem.
     
  14. mangus

    mangus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Liteon V1 (i inne w sumie też) da się kupić zarówno na allegro jak i w serwisach konsol cena 110-130 pln
     
  15. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nieźle bo LT+ jest tylko dostępny na Lite On i BenQ :D
     
  16. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    @ eXtrim
    wiem nie wkleiłem całej rozmowy pytałem się o napęd Benq :), napisali mi że nie trzeba spoofować napędu przy nowym dashu wystarczy wgrać KEY oczywiście konsola nie może być w ten sposób podłączona do XBL


    a ja nie mogę dostać napędu do swojej wersji bo jest to pierwszy Litek jaki wyszedł a z tej stronki co mi podaliście nie mam zamiaru zamawiać bo nie znam dobrze angielskiego i nie chcę się w coś wpakować dlatego drążę temat odnośnie czy musi to być taki sam napęd czy może być inny Liteon bądź Benq , dodam że zamierzam sam to przerobić już kilku osobom wgrałem flasha LT+ na Benq i śmiga im wszystko dlatego też chcę napęd Benq bo jest chyba najprostszym napędem do przerobienia - tak mi się wydaje
     
Wczytywanie...

Poleć forum