1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót do oryginalnego napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milosztor, Styczeń 5, 2010.

  1. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Czy jeżeli włożę z powrotem stary napęd i będę grał na oryginałach to mogą mnie zbanować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tego na 100% nikt nie wie .
    Powinno byc ok ale jak konsolka zapisala sobie gdzies to ze miales zmodyfikowany naped to sam wiesz jakie moga byc tego konsekwencje.
     
  4. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Nie ma reguły w banowaniu...bana mogą nawet dostać nawet CI co mają nie przerobione jak było w listopadzie 2009 :D
     
  5. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    A da się to jakoś sprawdzić czy była przerabiana? Oczywiście poza tym, że plomba była zrywana.
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tylko po napedzie ;)
     
  7. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Czyli teoretycznie jeżeli wrzucę stary/oryginalny napęd, to w przypadku jakiejś usterki Microsoft nie skapnie się, że było coś mieszane?
     
  8. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grajac na "kopiach zapasowych" w pamieci sa zapisywane jakies logi ktore swiadcza w co grales, wiec raczej ms bedzie wiedzial skoro na podstawie tego banuja
     
  9. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Hmmm, a czy te logi można usunąć? Sformatować jakby dysk i usunąć wszystkie logi?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie można! Chcesz mieć pewność, że nie dostajesz bana to kup sobie nową nieprzerobioną konsolę! Takie tematy już były

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum