1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót do starego stanu konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrK, Wrzesień 2, 2013.

  1. MrK

    MrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie dawno dostałem xboxa 360 elite 120gb, tylko, że niestety jest przerobiony, nie był podłączany do internetu i tutaj jest moje pytanie. Chciałbym pograć w fifę na internecie, ale nie wiem czy mógłbym gdzieś przywrócić stary stan konsoli, oczywiście chcę wykupić wszystko co potrzeba xboxlive gold i oryginalną fifę, dałoby radę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak, można.
    Jaki dash, LT?
     
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgrać ofw do napędu. Jak jest stare lt to skasujesz je najnowszym dashem.
     
  5. MrK

    MrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, dzięki wielkie za odpowiedzi. Na pewno mam starszą wersję dasha ponieważ sprzęt ten stał dość długo nieużywany. Chciałem się dowiedzieć czy jest taka możliwość. Jeszcze raz dziękuję :)
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 2.0/3.0 to ci nie usunie. Lepiej samemu lub na serwisie wgrać ofw do napędu.
     
  7. MrK

    MrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A samemu jakbym mógł to zrobić? Jestem świeżak hehe, do tej pory byłem pc'towcem ale fifa mnie przekonała :)
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak się nie znasz na eletronice chodz troche to nie.
     
  9. MrK

    MrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie zaniosę do serwisu by nic nie popsuć.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zostaw jak jest,wgranie ofw nic nie zmieni banów za lt nie było od 2009.Szkoda kasy.
     
  11. MrK

    MrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie zrobię jak piszesz. Może nawet wgram najnowszego softa
     
  12. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Graj na orginałach i już.
     
  13. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Mimo że ty nie podłączałeś konsoli do internetu, nie wiadomo czy twój poprzednik jej nie podłączał. Proponuję upewnić się i zadzwonić na infolinię M$, powiedzieć że chcesz kupić konsolę od kogoś tam, ale masz zamiar grać po XBOX LIVE i czy konsola nie ma Bana, jeśli nie ma to dopiero bawiłbym się z Cofanie FW napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum