1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót do świata xbox'a i pytanie dotyczące aktualnych przeróbek

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KepaD90, Czerwiec 14, 2012.

  1. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Witam!

    Dobre z pol roku jak nie gralem na mojej konsoli. Dzisiaj odpalilem i sciagnalem najnowsza aktualizacja jaka sie pojawila. Mialem przerobke tj. chyba LT 1.1 lub nowsza, ale nie LT 2.0 - pamietam, ze gry jakies pol roku temu juz na tym nie chcialy mi chodzic tzn. byla opcja aktualki ktora usuwala przerobke. Dzisiaj pomyslalem, ze wejde na konsole i posciagam wszystkie updaty ktore wyszly przez ten czas i o dziwo wszystko smiga :D Gry nie oryginalne smigaja, przerobki chodzi, wiec co jest grane? :) Prosze kogos kto jest na biezaco o szybka instrukcje co sie dzieje teraz w swiecie xboxa i przerobek LT oraz czy jest mozliwosc zebym jakos sam sobie wgral najnowsza dostepna teraz przerobke :) Innymi slowy, chyba wracam do gry :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jaki masz napęd w konsoli ?
     
  4. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Chyba LiteON v3, bo moja wersja konsoli to Elite - Final Fantasy Edition
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ściągnij przedni panel i sprawdź jaki masz ..

    [​IMG]

    Jeśli to liteon to musisz kupić/zrobić probe zczytać klucz i wgrać LT+3.0
    Z innymi napędami poradzisz sobie bez żadnych probe itp.
     
    1 osoba to lubi.
  6. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    LiteON na 100% :) Wiec prosze teraz o wskazowki/linki a takze odp na reszte moich pytan z 1 postu :)
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  8. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
  10. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    A nie ma jakiegos kabelka, zebym mogl to zrobic poprzez laptopa i usb ?
     
  11. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    możesz kupić adapter sata/ata usb powinno działać ale jak masz już tam jakąś starszą przeróbkę to powinieneś mieć klucz napędu i pozostałe pliki no chyba że ktoś kto przerabiał ci ich nie zgrał ale jak masz to wystarczy ci adapter i program jungleflasher
     
  12. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków.
     
Wczytywanie...

Poleć forum