1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót do xboxa 360 po roku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez johajnes, Maj 1, 2011.

  1. johajnes

    johajnes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ixtreme 1.51. Czy można grać na tej przeróbce w crysisa 2 i inne nowe gry? Gram tylko offline. Jeśli tak co muszę zrobić jaki wave jakie patche wgrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadows

    Shadows Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie musisz miec lt+
     
  4. beefree88

    beefree88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Police
    Musiał byś wgrac przeróbkę LT+1.1 i wszystko powinno śmigac. Jeśli chodzi o wave to nigdy nie pathowałem bo zawsze używałem active.iso. Ja osobiście mam Ix 1.61 i mi wszystko śmiga tyle że mam napęd samsunga który nie obsługuje zabezpieczenia AP 2,5 w nowych tytułach takich jak np: AC:BH, Fablle3, NFS HP, BulletStorm.
     
  5. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nieprawda co wy opowiadacie za bzdury. Mozesz grac. Sam wlasnie gram w crysis 2 na 1.5. Robisz update dashboarda do 12625 i przerabiasz crysisa na wave 3 i smiga az milo. Jak cos to pisz
     
  6. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    Wszystko pieknie kolego tylko powiedz nam na jakim napedzie grasz w tego Crysis 2 na 1,5 ........ bo z tego co mi wiadomo na liteonie jeszli ma AP 2,5 nigdy bys tego nie odpalił :)
     
  7. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin

    Kolego napisz jaki masz napend to ci wszystko ładnie powiemy bo sama przerobka malo mowi.
     
  8. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Crysis 2 działa na Liteonie i przeróbce 1.61 bez żadnego grzebania w wave oraz activate iso . OCzywiście trzeba dasha w wersji 625 kóry dodaje AP25 do HALO REACH CODMW2 i COD Black OPS. johajnes bedziesz grał w Crisisa 2 wystarczy ze zainstalujesz dasha 625 oraz gre przerobisz na wave 3 lub bedziesz odpalał z activate.iso. Pozdrawiam
     
  10. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli chcesz zainstalować najnowszy dash to sciagnij go ze strony MS i wgran na pendrive, nie instaluj aktualizacji z gier bo jezeli przeoribisz wave to uszkodzisz rowniez aktualizacje. taka mała uwaga.
     
  11. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ze sciagnieciem z ms to moze byc problem bo ostatnio probowalem... na forum znajdziesz linki bo sam sciagalem
     
  12. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chodziło mi o stroę MS. Łap dasha : http://www.xbox.com/system-update-usb, wypakuj to i pliki z folderu wrzuc na pendrive, wsadz do xboxa, i zresetuj konsolę i jak bedzie ci sie odpalała to wyskoczy aktualizacja.a tak wgl, nie wygodniej byloby Ci zrobic flash do LT+?
     
  13. johajnes

    johajnes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniałem dodać jaki mam napęd. Jest to liteon. Na przeróbkę nie mam zbytnio czasu. Doczytałem że ta aktualizacja blokuje jakieś tam gry. Jeśli później zainstaluje lt+ to będę mógł w nie grać? Rozumiem że muszę zainstalować tego nowego dasha i tyle tak? Bez metody 3 dashy?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najpierw przerob konsole do lt+ a dopiero potem aktualizuj dasha z gry...
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Co to ma do rzeczy jak koleś chce grać w grę bez AP 2.5 więc pójdzie na każdym napędzie i na każdej przeróbce ,a po drugie jest takie coś jak edytuj, a nie post pod postem Xbox maniak za 9zł hahah . I ortografia się kłania
    Co do problemu w każde gry bez AP 2,5 czyli NFS:HP AC:B FABLE III , COD :MW2, COD:BO , HALO REACH , a w inne normalnie możesz grać na twojej przeróbce , ściągasz nowego dasha jak już koledzy powiedzieli , program na PC 360wavepatcher i pat****esz na wave2 i ci działa, a activiso działa tylko na 1.6 tak dal informacji
     
  16. johajnes

    johajnes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu na wave 2? Wcześniej patchowałem na wave 3? ixtereme 1.51 liteon
     
  17. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no to na wave 3 tak jak to robiłeś do tej pory. Zainstaluj dasha 625 ze strony M$ (link już podany w temacie) i koniec możesz grać w Crysis 2 Bulletstorm, Shift 2, Homefront itp. Jedyna zmiana to taka że musisz już unikać gier które mają ap 25 czyli na dzień dzisiejszy: Fable III, NFS HP, AC:B, COD: MW2, COD:BO, i Halo Reach. Na razie jak nie chcesz grac w te gry nie musisz przerabiać na LT+ tym bardziej że M$ szykuje dasha który poradzi z nim sobie i z LT+. Wiec niedługo znowu byś musiał przerabiać (no chyba że chcesz grać w te gry co maja AP25 (wymienione w poście na niebiesko)to już teraz LT+ Ci się przyda)
     
  18. johajnes

    johajnes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki już wszystko wiem.
     
  19. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przecież crysis 2 nie ma AP 25
     
  20. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Krzysiekx27 twoj komentarz swiadczy o tym, ze nie czytales wszystkich postow...
     
  21. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    ludzie co wy gadacie, odpalisz wszystkie gry bez AP 2.5. Aby odpalic gry z AP 2.5 musisz mieć przeróbke LT+
    Jak narazie tylko raptem pare gier ma to zabezpeczenie, a ostatnia gra która to miała jest z Listopada 2011
    Zobacz jakie gry mają AP i będziesz wiedział w jakie zagrasz a w jakie nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum