1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót do Xboxa.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Xolorian, Listopad 17, 2012.

  1. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Dokładnie w na początku sierpnia tego roku postanowiłem przerobić konsolę. Grałem na takiej konsoli do października tego roku. Myślałem nad jej sprzedażą, ponieważ jestem w całkiem nowym miejscu jeżeli chodzi o lokum, i nie miałem dostępu do telewizora. Jednak ogarnełem sobie TV i pomyślałem nad ponownym uruchomieniem xboxa. Moje wątpliwości są następujące.

    Czy musze znowu przerabiać(czy wyszły nowe dashe, nowy LT?)

    Czy mogę spokojnie odpalić Live, zaktualizować co tam się zebrało przez te 2 miesiące i zacząć grać przez neta.

    Dziękuję,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Masz wgrane lt 3.0. Aktjalizuj i graj ;)

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie pamiętam dokładnie jaki LT to był. Pamiętam że koleś który to przerabiał powiedział że narazie nic nowego nie powinno wyjść. Myślał że będzie nowy LT po MP3 ale narazie spokój. Rozumiem że to LT 3.0 na 100% i mogę odpalać konsolę :).
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    masz lt.3,0 na 100% jeżeli robiłes to w okresie o jakim pisałeś,
    możesz ciupać na xbl , ban nie dostaniesz,
     
  6. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeróbke robiłem dokładnie 30 lipca tego roku. Mam jeszcze jedno pytanie.

    Mam teraz tylko laptopa. Chciałbym nareszcie kupić sobie iHasa. Czy mógłbym go jakoś bezproblemowo podłączyć do laptopa i nagrywać z niego?

    Jakim programem nagrywać z iHasa?
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    tak, wystarczy że dokupisz Adapter Sata USB

    Wg. mnie najlepszy program do nagrywania to Img Burn ale możesz użyć także CloneCD
     
  8. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak, taki adapter może być.Nero to słaby program do nagrywania płyt dwuwarstwowych.
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ten adapter to shit, radzę dołożyć 20 zł i kupić coś solidniejszego.


    @down:
    Miałem taki i dosyć często rwało transmisje, a przy nagrywarce to duży problem.
    Chińszczyzna w najgorszym wykonaniu.
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: Powrót do Xboxa.

    Ten shit bardzo dobrze działa.
    Rozbierz taki adapter- Nie ma tam co ulepszać.

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  12. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze jedno. Czy tylko Fifa 13 potrzebuje iHasa by ją nagrać. Czy inne gry: AC 3, Hitman, Forza 4, MoH Warfighter, BO 2 można na zwykłej nagrywarce nagrac?
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Powrót do Xboxa.

    Forza 4 i fifa 13 trzeba nagrac IHASEM

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wszystkie tytuły wymienione.
     
Wczytywanie...

Poleć forum