1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót na jasną stronę mocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez misiek222, Lipiec 17, 2012.

  1. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Witam serdecznie,

    postanowiłem zmienić swoje podejście do branży gier video, do całego świata elektronicznej rozgrywki i zakończyłem z piratami. Tak jak się rzuca papierosy itp. , dzisiaj powiedziałem że już nigdy nie użyję verbatima i jak pisałem w temacie, zostanę nawróconym Jedi ;-). Z racji tego miałbym pytanie. Posiadam Xboxa Elite 120 GB < produkcja wakacje 2009 > - do tego wgrany jest LT 2.0 a dashborad to ten z numerkiem [ 13 .. ] , konsolka nigdy nie podpieta do neta, gralem na niej sporadycznie co teraz mam zamiar zmienic. Czy istnieje mozliwosc ' pozbycia ' sie przerobki, zebym mogl spokojnie grac przez internet na livie i kpowal smialo oryginaly ?. Kiedys pamietam, z ktoryms z poprzednich LT i dashy taka opcja byla, jak to wyglada teraz ?. Czy bede zmuszony do kupna nowej konsoli czy jednak moze sie uda cos zrobic w tamcie ?. Z gory dzieki za pomoc i opinie, pozdrawiam,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Da się to zrobić. Tak samo jak wgrywasz pirackie oprogramowanie do napędu, tak też można wgrać oryginalne. ; )
     
  4. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Okej, czyli juz pozostawie chyba to jakiemos ' fachowcu ' ... Ktos polecany z Warszawy i okolic , kto bylby w stanie to zrobic przy konkurencyjnej cenie ?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Szukaj tutaj: Usługi

    Na pewno znajdzie się taka osoba.
    Tylko żebyś nie dał się naciągnąć i nie płać za to więcej niż 30 - 50zł! ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum