1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powrót to starego dashboarda

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez emilw641, Luty 3, 2009.

  1. emilw641

    emilw641 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Cy da się zmieni dashboard na ten starszy bo mam zbanowana konsolę i do starszego mógł bym pobrac kodeki z internetu a do nowego nie moge znaleźc.


    czekam na odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie da się wrócić do starego dashboarda
     
  4. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    I od razu warto zaznaczyć, że nie pomoże tu zmiana dysku, karty pamięci itp. Dashboard jest zapisany na płycie głównej i nie ma opcji (przynajmniej narazie) żeby go przywrócić do starej wersji.
     
  5. zdzicho

    zdzicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    /ETC/passwd
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    A powiedział ci ktoś ze to dzieki Infectus'owi ?
     
  7. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    no...
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    i to w dodatku na starych konsolach bez hdmi i z bardzo niskim oryginalnym dashbordem???
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się? A nie można ściągnąć starego i go wgrać?
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Nie , nie mozna . Infectus jest ostatecznym wyjsciem , ale watpie ze znajdzie sie konsola ktora bedzie go obsługiwała
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz kosole bez hdmi z kernelem 1847 bodajze i kupisz infectus za 200zl to moze sobie robic downagrady
    nierelane i nieoplacalne
     
Wczytywanie...

Poleć forum