1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Powtórki w Fight Night Champion

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piepszu15, Sierpień 5, 2011.

  1. piepszu15

    piepszu15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie: czy są, a jeżeli tak to gdzie, powtórki w Fight Night Champion? W opcjach podczas gry nigdzie nie mogłem znaleźć. Również w zakładce "My Corner" nic nie było. Dodam, że nie mam dysku twardego, ale wolnej pamięci jest sporo. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian225

    Damian225 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ciężkowice
    jeśli chodzi ci o powtórki z knockdown to one się nie zapisują
     
  4. piepszu15

    piepszu15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeśli chodzi o możliwość zobaczenia np. ostatniej akcji podczas walki? czy jest cos takiego jak w fifie, że w każdej chwili w menu mogę zobaczyć powtórki? ja nie znalazłem, ale może gdzieś się je włącza
     
  5. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    nigdy się nad tym nie zastanawialem ... jstem na 50% pewien ze nie ma takowych powtorek , i na 50% ze sa takie powtorki.. wiec moj post chyba nic nie wnosi . .. ale bardziej bym sklanial sie ku temu ze tych powtorek nie znajdziesz.. wiec daje 51% ze ich nie ma .
     
  6. saiLler

    saiLler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Wszystkim!!
    Ja mam ten sam problem ze po każdym KO nie ma pokazanej powtórki i potrzebuje pomocy dlatego że grę Fight Night Champion mam już jakiś czas i na początku grałem w nią na konsoli starszej generacji czyli tej białej, natomiast teraz sobie kupiłem nową konsole czyli tą czarna matową podstawową wersje 4GB. Dążę do tego że jak miałem poprzednią konsole (białą) to normalnie były powtórki po każdym KO i tak samo można było dać pauzę i zobaczyć sobie powtórkę a teraz to nawet tej opcji nie ma...
    Bardzo bym prosił o pomoc w tej sprawie i z góry bardzo dziękuje.
     
  7. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    powtorki sa ale tylko jak masz dysk twardy. wlasnie te gra mnie zmusila do jego kupna. przed - nie bylo. po podpieciu sa -prozno szukac w ustawieniach.
     
  8. saiLler

    saiLler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli rozumiem cisekraz ze mino to ze mam ponad 3GB wolnego miejsca jest mimo wszystko tzn jest wymagany dysk twardy ?
     
  9. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    tak
     
  10. bitwek

    bitwek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    143
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ja mam inny problem podczas przerwy w rundzie mialem w Demo takie male menu wybory chyba czy chce dac w zycie stamine albo automatycznie a pelnej wersji mam tylko automatycznie i nic wiecej czemu tak jest ?

    sora że się wtrącam do tematu ale nie chce robić nowego
     
Wczytywanie...

Poleć forum