1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pozbycie sie przerobki napedu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez zetrov, Styczeń 12, 2011.

  1. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Witam.
    Mam przerobiony naped w konsoli i ostatnio duzo gram na live co na tyle mi sie spodobalo iz stwierdzilem ze z piractwem chcialbym skonczyc.
    Mam tylko pytanie czy da sie jakos usunac przerobke czy pozostaje kupienie nowej konsoli?
    Szukalem na forum ale przegladam tylko za pomoca telefonu i nie znalazlem.
    Jesli to jest zly dzial to prosze o przeniesienie
    Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12086
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zanieś do osoby się tym zajmującym zrobi ci to. Robi się to tak samo jak przerabia napęd tylko w druga stronę. Zamiast ixtreme wgrywasz oryg
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tylko moze byc juz za pozno zeby uniknac bana:)
     
  5. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
    Da się to zrobić bez problemu wgrywasz oryginalny soft nawet jak nie masz klucza to wyciągną Ci. Tylko możesz mieć już flagę ja tak miałem. Chociaż jak cały czas grasz live i jest ok to może nie masz nie wiem jak z tym jest.
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic Ci to nie pomoże. Nie ważne jaką byś nie wgrał, czy orginalną czy LT++++ to i tak M$ będzie wykrywał to jako przeróbke softu napędu, nawet orginalny wgrany ponownie
     
  7. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Blazejp jestes tego taki pewien?spotkales sie z takim przypadkiem nie w sferze plotek?

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Blazejp ma chyba racje przecież jak wgrasz przeróbkę a przy przeróbce usuwasz nie odwracalnie oryginalny flash to jak oni ci wgrają to chyba nie tego samego bo niby skąd go wezmą wgrają ci jakiegoś flasha niby oryginalnego którego ma 50 osób takich jak ty a przy fali banów uznają to jako przeróbkę chyba że się mylę to mnie poprawcie
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Normalnie ściągasz oryginalny FW pod dany napęd i do niego wgrywasz swój klucz... Ludzie to jest tak jak z wgrywaniem iXtreme...
     
  10. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja mam pytanie z innej strony ale poniekąd na temat. Kiedyś czytałem newsa w dziale aktualności że będzie można przerabiać przez USB, czy wiadomo coś więcej na ten temat i czy to chodzi że podtykne pendriva do Xboxa i mi się zflas***e napęd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum