1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pozbycie się przeróbki.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ssixx, Listopad 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ssixx

    ssixx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzionków
    Witam, moje pytanie jest następujące: czy jeśli wymienię w konsoli napęd na nowy to moja konsola dla Microsoftu automatycznie stanie się "czysta" ? Pytam, bo dziś wieczór M$ zbanował mojego znajomego, więc zastanawiam się czy nie naprawić błędu :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hendi

    hendi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie

    Nie nie masz racji, kod przypisany jest do innej części konsoli... tzn że blokują Ci kod który usprawnia konsolę do działania.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. ssixx

    ssixx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzionków
    Czyli nic nie można zdziałać z przerobioną konsolą ?
     
  6. hendi

    hendi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No z przerobioną napewno nie, bo na zwykłej byś chyba pirata nie odpalił co sie za tym wiąże nie dostał byś bana...
     
  7. ssixx

    ssixx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzionków
    Chyba niejasno się wyraźiłem, nie zostałem zbanowany, chcę się dowiedzieć czy jeśli wymienię napęd w konsoli to pozbędę się przeróbki ?
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tak bo oprogramowanie jest wgrane do pamieci napędu.
     
  9. maciekwl

    maciekwl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    nie da rady cosnąc przerobki
     
  10. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kolego UP@ jak się nie znasz to kuźwa proszę nie wymądrzaj się, bo robisz z siebie nie powiem co, bo szkoda mi warna.
    Co do przeróbki to tak cofniesz ją, ale po co nowy napęd, skoro i tak będziesz musiał wgrać klucz ze starego? Najlepszym wyjście jest wgranie oryginalnego oprogramowania tak samo jak się robi przeróbkę tylko teraz zamiast iXtreme wgra Ci serwis oryginalne oprogramowanie.

    A jak już się ma bana to jedyne wyjście to kupić nową płytę główną i napęd, ale to chyba już lepiej nową konsolę kupić.
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Dokładnie starczy wgrać oryginalne oprogramowanie do napędu ale ryzyko bana dalej istnieje a jeśli zostałeś oflagowany to masz pewnego bana.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum