1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poziom baterii w padzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ElPolako77, Listopad 2, 2011.

  1. ElPolako77

    ElPolako77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak mam sprawdzić ile mam kresek baterii w padzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wcisnąć,środkowy przycisk na padzie ten z X. Wtedy wyskoczy okienko,a w prawym górnym rogu stan baterii
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Naciskasz srodkowy przycisk na padzie.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  5. ElPolako77

    ElPolako77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    tylko, że ten pasek nie pokazuje stanu baterii!!! To jest do pakietu Play&Charge. A baterie należy zmienić jak miga kółko na padzie.
     
  7. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    A wiesz,to dziwne bo ja mam jakoś tak że gdy w tym "pasku" mam 1 kreskę albo chociaż dwie to pad mi miga,a jak mam 3 lub 4 to nie miga,proszę wytłumacz mi to.
    Poza tym dziwny przypadek że akurat "tamten stan Play&Charge wygląda jak bateria" :|
     
  8. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    To sobie poczytaj chociażby instrukcje i opinie użytkowników. U mnie zawsze są 3 kreski na tym znaczniku i nie ma znaczenia czy są pełne czy rozładowane.
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To jestes chyba jedyny na swiecie. Albo masz baterie nierozladowujace sie.
     
  10. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    to dziwne bo ja nie mam Play&Charge a mam taką samą sytuację jak RaF20B
     
  11. mlody2171

    mlody2171 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie też pokazywał stan bateri co jakis czas kreska uciekala a jak bylo jeden to migało ;)
     
  12. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    U mnie także stan baterii. Po pierwszym wyłaczeniu kontrolera, spokojnie włóż baterie i jeszcze dobrą godzinę spokojnie pograsz.
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ten stan baterii na xboxie to oszukuje. Gdy baterie się rozładowują pad kręci "wiatraka" migają na zmiane 1 4 i 2 3 wtedy niedługo baterie wysiądą. Mi gdy pad już pokazuje że są rozładowane na xbox są jeszcze 2 kreski...
     
  14. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    zresztą co za różnica ? raczej i tak się gra do rozładowanych. Jak baterie już są w słabej kondycji, zaczynają migać naprzemiennie diody.
     
  15. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    perpetum mobile! albo wymień pada a nie tworzysz historie "bo ja tak mam" :cool:
     
Wczytywanie...

Poleć forum